Träningsresa till Fuerteventura

Missa inte chansen att följa med oss på Tara och vår systertidning amelia på en magisk träningsresa till soliga Fuerteventura den 12/13 – 19/20 november (beroende på avreseort). Träna på stranden, inspireras av våra föreläsare och kom hem fylld av ny energi.

Vi kommer att bo på hotellet La Pared som är ett riktigt paradis för den aktiva. Runt om hotellet finns perfekta förhållanden för vandring, cykling eller varför inte prova surfa då hotellet ligger precis vid en av öns populäraste surfstränder.

Här du får uppleva en härlig vecka med ett fullspäckat träningsschema framtaget just för dig! Du kommer även få många inspirerande föreläsningar, träningspass och workshops av våra fantastiska instruktörer och profiler som kommer att följa med på resan.

 

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Tillsammans gör vi allt för att din vecka med oss ska inspirera, motivera och ge dig träningsglädje att fylla resväskan med på hemresan Det kommer bli en resa du kan leva på länge!

Läs mer och anmäl dig här