Upplev Grekland med oss – när det är som bäst – i månadsskiftet april/maj, då temperatur brukar ligga runt behagliga 24 grader – perfekt träningstemperatur – och allt blommar som vackrast!

Vi bor på femstjärniga hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbanor och gym. Och självklart alla våra fantastiska pass. Vi maxar vårt träningsschema med allt från styrkepass, cross fit, löpskola och HIT-träning till yoga, flx, dans och aerobics. Och dessutom: Cykla i de vackra omgivningarna.

Här får du som alltid drömt om att kunna hoppa i poolen och köra några snygga crawltag chansen att lära dig crawla. Det är en suverän träningsform och inte svårt, om man bara lär sig tekniken. Det gör du med coachning av simmaren och tränaren David Jonsson.

Förutom att träna med ett helt gäng duktiga instruktörer vi har med oss så får du chansen att köra rolig retro-aerobics med författaren och f d gyminstruktören Denise Rudberg. Och hennes magmördarpass är inte att leka med…

Vässa på löptekniken med träningsprofilen och populära bloggaren Terese Alvén, som har massor av erfarenhet av maratonlöpning i bagaget.

Träningsprofilen Olga Rönnberg, blev känd som tuff tränare i tv-programmet ”Biggest loser”. Hon är PT med egna företaget MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka core, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla.

Träna, njut vid poolen, ät gott (hotellet är välkänt för sin fina grekiska mat), möt nya vänner, fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. På kvällarna äter vi ihop och lyssnar på föreläsningar och det brukar bli mycket härligt prat. Därför går det jättebra att resa ensam, cirka 25% av de som reser på Taras träningsresor brukar göra det.

Vi anordnar också en halvdagsutflykt till Chania, för shopping, för den som är sugen på lite stadsliv. Möjlighet finns också att hänga med på en heldagsutflykt till fantastiska Samariaravinen (tillägg 500 kr).

När: 28 april–5 maj
Var: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari på Kreta.
Pris: Från 12 995 kr (del i dubbelrum).

Allt det här ingår:
Flyg (ToR) från 4 olika avreseorter (Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo
Mat ombord
Transfer
Boende (del i dubbelrum eller lägenhet) med all inclusive
Skräddarsytt träningsprogram för Taras läsare.

BOKNINGEN ÄR NU ÖPPEN! Mer info och boka resan här:

http://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/tara-traningsresa-till-kreta

therese_david_kretaresa

Terese Alvén och David Johnsson följer med på resan.