MISSA INTE: Följ med oss på en härlig träningsresa till Kreta!

Nu gör vi det igen – i början av maj drar tidningarna Amelia och Tara till Kreta för en träningsresa som deltagarna sent ska glömma!

I maj drar vi till Kreta igen och upplever Grekland när det är som bäst. Temperaturen ligger på runt 24 grader – en behaglig träningstemperatur – och allt blommar som vackrast.

Under veckan erbjuder vi träning i alla dess former! Inled dagarna med yoga tillsammans med Frida Lindström. Med Frida kan du även testa Soma Move, underbar träningsform som omfattar kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination.

Effektiva flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Den kan utföras av alla, då man lägger sin egen nivå.

Vi kör effektiv och stärkande funktionell träning med vår hälsoprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Med oss på resan följer även the FAB Coach och det är hennes uppgift att ta fram the FAB in you. The FAB Coach jobbar under konceptet ”Woman Power” (som en förlängning av girl power) och vill att alla som identifierar sig som kvinna inte bara skall känna sig bekväm med, utan även att hitta en styrka i, sin kvinnlighet och femininitet.

Vi bjuder på roliga danklasser med koreografi under ledning av Fredrik ”Benke” Rydman från dansgruppen Bounce som också följer med på resan och ska hjälpa oss att inta dansgolvet på en helt ny nivå.

Dessutom följer Therese Ljungkvist med och hjälper oss att lägga grunden till din egen kostplan, anpassad för dig och ditt liv.

Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Apollo Sports-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbanor och gym.

Självklart är amelia och Taras alla fantastiska ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, HIIT-träning till yoga, flex och dans. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.

Upplägget för träningsresan är enkelt – passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott (hotellet är välkänt för sin fina grekiska mat), möt nya vänner, fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana.

Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Vi erbjuder även en halvdag till Chania för shopping, för den som är sugen på lite stadsliv (ingår ej). För dig som vill gå eller springa långt finns möjligheten att hänga med på en heldagsutflykt till fantastiska Imbrosravinen (ingår ej).

Läs mer om resan här