Häng med på Taras skrivkurs tillsammans med Viveca Sten, Simona Ahrnstedt och Sören Bondeson den 15-17 november!

Går det att börja skriva mitt i livet? Javisst! När Tara ordnar skrivkurs under en helg i november tar vi med två kvinnor som har förverkligat sina författardrömmar – samtidigt som de har haft jobb vid sidan om. Och en man som ses som en av Sveriges främsta skrivcoacher!

Under Taras skrivhelg varvar vi teori med praktik för att ge dig en tryggare grund att stå på när du väl bestämt dig för att börja skriva – och det tror vi att du har efter denna helg!

 

Tillsammans äter vi goda måltider i vacker miljö. Och mellan workshops, mingel och mat finns det chans att ta en avstickare till hotellets fina pool- och relaxavdelning, eller kanske ett dopp ute, i badtunna.

Tara genomförde en skrivkurs i Sandhamn för två år sedan och det blev en helg fylld av inspiration, klokskap och skratt – och samtal kring karaktärer och deckarintriger i baren till långt in på natten. Magiskt!

Detta vill vi nu göra om – med dig!

Viveca Sten

Viveca Sten är känd för sina succéböcker som utspelar sig i Sandhamn. Hennes deckarskola ger dig grunderna för att skriva en kriminalroman. Viveca lämnade nyligen sitt jobb som chefsjurist på Posten och skriver nu på heltid.

 

 

Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt är drottning i den växande genren ”romance”. Romantik, historiska miljöer, lite Jane Austen-känsla. Hennes böcker är försäljningssuccéer. Lär dig framgångsreceptet.

 

 

Sören Bondeson

Sören Bondeson är en av våra skickligaste lärare i litterärt skrivande. Många är de författare som varit lyriska över hur han givit dem verktygen att komma loss, bland andra Åsa Larsson och Jens Lapidus.

 

RESFAKTA

Datum: 15-17 november 2013

Pris: För prenumeranter 4 900 kr, för icke prenumeranter 5 400 kr (gäller del i dubbelrum).

I priset ingår

• Två övernattningar på Seglarhotellet i Sandhamn

• Specialkomponerat kursprogram med föreläsningar och workshops

• Båttransport Stockholm-Sandhamn t/r

• Samtliga måltider i programmet (dryck tillkommer)

• Tillgång till hotellets pool- och relaxavdelning

• En välfylld goodiebag

Boka och läs mer om skrivarhelgen här!