Går det att börja skriva mitt i livet? Javisst! När Tara ordnar skrivkurs tar vi med oss tre kvinnor som förverkligat sina skrivdrömmar – samtidigt som de haft jobb vid sidan av. De är alla skickliga på att berätta om hantverket bakom sina böcker och hur man ”snickrar” en bra intrig. Häng med!

gruppbild

Så här såg det ut på vår lyckade skrivarresa i november 2016. Hela gänget med författarna utanför Sandvik Gård.

Under Taras skrivhelg varvar vi teori med praktik för att ge dig en tryggare grund att stå på när du väl har bestämt dig för att börja skriva – och det tror vi att du har efter denna helg.

Tillsammans avnjuter vi goda middagar i härlig miljö. Och mellan workshops, mingel och mat finns chans att njuta en stund i Sandvik Gårds pool- och relaxavdelning eller ta en promenad i de vackra sörmländska omgivningarna.

Tara har tidigare genomfört fyra skrivhelger och det har varit helger fyllda av klokskap, gemenskap och skratt – och samtal kring karaktärer och deckarintriger till långt in på natten.

Så stark har inspirationen blivit att det hamrats på förstakapitel långt in på morgonkvisten och vi vet också att några av våra deltagare förverkligat drömmen om att ge ut en bok.

Magiskt! Detta vill vi nu dela även med dig.

Författarcoacher

Anna Jansson

jansson_anna_33

Anna är uppvuxen i Visby och har bland annat skrivit deckarna om Maria Wern, barndeckare och feelgood. Hon pratar bland annat om konsten att välja miljö, ämne och perspektiv. Räkna med många goda, handfasta råd och roliga skriverfarenheter från Annas författarkarriär.

Simona Ahrnstedt

simona_ahrnstedt

Psykologen Simona Ahrnstedt kallas för Sveriges romancedrottning. Hon berättar om hur hon gick från att vara skrivande småbarnsmamma till att nå internationell framgång. Dessutom får du verktygen för att skriva i denna snabbväxande genre.

Christina Stielli

christina_stielli

Hennes första roman, ”Jag älskar dig inte” kom 2010 och hon har sedan dess gett ut ytterligare en roman och två självhjälpsböcker. Christina berättar medryckande om hur hon själv kom igång, om fallgropar (och glädje) och om konsten att hämta stoff ur sitt eget liv. Kanske vill du själv skriva om dina egna livserfarenheter? Då är Christina din guide!

Resfakta

Datum: 10-12 november 2017
Pris: 5300 (del i dubbelrum)

I priset ingår bland annat:
2 övernattningar på Sandvik Gård
Välkomstdrink
Specialkomponerat kursprogram med föreläsningar och workshops
Tillgång till Sandvik Gårds pool- och relaxavdelning
Samtliga måltider enligt program (dryck tillkommer)

För mer information och bokning ring eller mejla:

Sandvik Gård 011-32 92 40 info@sandvikgard.com

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn.

Exempel på vad du får lära dig:

På kursen tar vi upp allmänna skrivtekniska råd kring hur man arbetar med miljöbeskrivningar, hur man skapar en scen, hur man mejslar fram bra karaktärer samt dramaturgiska knep för att göra texten mer levande. Författarna bjuder också på mer praktiska råd om själva skrivprocessen. Hur får jag tid att skriva? Hur ska man lägga upp sin dag? I vilken ände börjar man?Och därefter: Hur går man vidare med en manusidé? Kan man ge ut boken själv? Vad vill förlagen ha?