FULLBOKAD – Träna på Mallorca med oss den 13-20 maj 2017!

Investera i dig själv – följ med oss till Mallorca i maj 2017. Träna, dansa, yoga, spring, shoppa, sola och framförallt – ha kul!

Dansa med Ann Wilson, yoga, och pröva på pilates och meditation på stranden med duktiga wellness-experten Annette Lefterow – och mycket mer. Både du som nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med! Det går jättebra att resa ensam, du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

RESFAKTA

När: 13-20 maj 2017

Var: Mallorca, Playa de Palma, Sunprime Waterfront Hotel.

Pris: 13 495 kr för prenumeranter. 13 995 kr för icke prenumeranter. Avser del i dubbelrum.

Ingår: Resa, boende och halvpension, transfer och mat ombord. Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar.

Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Jönköping, Sundsvall och Umeå.

Tara i samarbete med Ving SATS Resorb

Boka här: http://www.ving.se/traningsresor/tara-maj

Vi som peppar dig på resan!

ann_wilson_bild

Ann Wilson, driver dansinstitut, ”Wilson dance center”, i Helsingborg och är välkänd som jurymedlem i ”Let’s dance” i TV 4. Förutom att bjuda på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås danspass med Ann. Räkna med svett- och glädjegaranti! 

annette_lefterow

Annette Lefterow är wellnessexperten med djup kunskap inom allt från ayuerveda till meditation, yoga och pilates. Lefterowmetoden har redan satt djupa avtryck i många kvinnors liv. Låt det bli din tur nu!

christina_stielli

Christina Stielli, författare, och hyllad föreläsare, vald till Årets talare 2014 och 2015. Har bl a skrivit böckerna ”Jag vill vara glad!” och ”Arbetsglädje”. Personlig utveckling à la Chris-tina handlar inte om att gå runt och tänka positivt utan att ”kla-ra av skiten i livet”. Vi utlovar klokskap, skratt och insikter för  kvinnor mitt i livet!

erica_johansson_ny

Erica Johansson är en av våra främsta fri idrottare med tunga medaljer i längdhopp. Hon har ett rättframt sätt och är en stor inspiratör när det kommer till att nå sina mål – oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inspireras, stärk träningspsyket och slipa på träningstekniken med Erica!

Ida Jordansson, stationerad på hotellet och Mallorcabo sedan några år tillbaka. Uppskattad tränare och spindeln i nätet på alla våra Mallorcaresor. Afrodans, flx, powerstep, core, bootylicious – Ida behärskar det mesta med sin smittande träningsglädje.

Resan i sin helhet presenteras i Tara nummer 12 och resan öppnar för bokning inom kort via länk från denna sida. För er som vill boka redan nu, mejla: kerstin.brostrom@bt.bonnier.se

I samarbete med:

loggor_resa_mallorca