Investera i dig själv – följ med oss till Mallorca i maj 2017. Träna, dansa, yoga, spring, shoppa, sola och framförallt – ha kul!

Löpträna med Martina Haag, Dansa med Ann Wilson, yoga, och pröva på pilates och meditation på stranden med duktiga wellness-experten Annette Lefterow – och mycket mer.

Både du som nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med! Det går jättebra att resa ensam, du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Resefakta

När: 20-27 maj 2017
Var: Mallorca, Playa de Palma, Sunprime Waterfront.
Pris för taras prenumeranter: 13.695* kr per person (del i dubbelrum).
Pris icke-prenumeranter: 14.495* kr per person (del i dubbelrum).
I priset ingår: Resa, boende och halvpension, transfer och mat ombord. Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar.
Res direkt från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Jönköping, Sundsvall och Umeå.

Boka här: http://www.ving.se/traningsresor/tara-m-magasin-maj

Vi peppar dig på resan!

Martina Haag

bild-martina-haag

Martina är författaren och skådespelerskan som bland annat skrivit Heja Heja! Vill du komma igång med löpningen? Då är det med Martina du ska hänga. Hon kan få precis alla att börja springa – och gilla det! Martina Haag har också skrivit den prisbelönta boken ”Det är något som inte stämmer”, som blev Årets bok 2016.

Ann Wilson

ann_wilson

Ann Wilson, driver dansinstitut, ”Wilson dance center”, i Helsingborg och är välkänd som jurymedlem i ”Let’s dance” i TV 4. Förutom att bjuda på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås danspass med Ann. Räkna med svett- och glädjegaranti!

Annette Lefterow

anette_lefteeow

Annette Lefterow är wellnessexperten med djup kunskap inom allt från ayuerveda till meditation, yoga och pilates. Lefterowmetoden har redan satt djupa avtryck i många kvinnors liv. Låt det bli din tur nu!

Erica Johansson

erica_johansson_ny

Erica Johansson är en av våra främsta friidrottare med tunga medaljer i längdhopp. Hon har ett rättframt sätt och är en stor inspiratör när det kommer till att nå sina mål – oavsett vilken nivå man befinner sig på. Inspireras, stärk träningspsyket och slipa på träningstekniken med Erica!

Tara i samarbete med Ving, SATS, Resorb

loggor_resa_mallorca