Efter teaterns största publiksuccé i mannaminne, Sista dansen, har Carin Mannheimer på nytt attackerat åldrandet i en alldeles nyskriven komedi, I Sista Minuten, som hon själv regisserar.

Möt tre 80-åriga kvinnor som jobbar mot en snäv deadline, nämligen den slutgiltiga. Köttets lustar och själarnas obotliga ensamhet tar aldrig slut. Det är mycket som ska hinna bli gjort; bo i kollektiv, bli kär och börja ett nytt liv…

Efter Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé i mannaminne har Carin Mannheimer på nytt attackerat åldrandet i en alldeles nyskriven komedi. Nu är de vassare, spänstigare och mer vitala än någonsin! Ett efterlängtat återseende mellan Gerd Hegnell, Ann Lundgren, Inger Hayman med flera.

Sista dansen utspelade sig på hemmet Blåsippan. Den här gången har Carin backat bandet och nu rör vi oss bland människor som visserligen har några år på nacken men som klarar sig själva och har bettet i behåll. De befinner sig i ett skede i livet där det börjar bli bråttom.

Läs mer här och boka biljetter till en av vinterns garanterade succéer. Urpremiär den 9 december. http://www.stadsteatern.goteborg.se/pa-scen/-20112012-/i-sista-minuten/

 

http://www.ticnet.se/event/I-sista-minuten-biljetter/GST12093