Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

 

Träningsresa & må bra med Tara på Mallorca

(25 april – 2 maj 2020)

mallis_2020

Mallorca i vårt hjärta, nu återvänder vi ännu en gång till denna fantastiska ö som har allt att erbjuda. Missa inte chansen att få träffa nya vänner, känna gemenskap och hänga med våra grymma profiler i en hel vecka. Du kommer inte att ångra dig!

Tillsammans med våra härliga träningsprofiler dansar, tränar och yogar vi tillsammans. Skratt i samband med stand up, spännande föreläsningar, mingel och andra äventyr utlovas. Vi laddar på med en massa energi, inspiration och glädje så det räcker för en lång tid framöver.

Med på resan är: PT & träningsprofil Pischa Strindstedt, proffsdansaren Kristjan Lootus, Yogisen Naofal Ouazzani, komikern Hasse Brontén och gruppträningsinstruktör Gina Lundberg.

Läs mer och boka här 


Vandra i Alperna med Topphälsa och Tara

(5-9 september el 5-12 september 2020)

Bad Gastein_resa

Foto: MAX STEINBAUER 5640 BAD GASTEIN

Följ med oss till fantastiska Bad Gastein i Österrike och bli ett med naturen – den perfekta vandringsresan gör du med oss på ToppHälsa och Tara!

Vi gör det igen, vi vandrar tillsammans i natursköna Bad Gastein! Njut av de underbara dofterna från almträden, den friska bergsluften och brusandet av bäckarna under våra fantastiska vandringar. Upplev de genuina 350 km långa vandringsvägar genom Gasteindalen.

Tillsammans med yogisen och författaren Annika Kvist och någon profil till (presenteras inom kort), lokala bergsguider och reseledare från STS Alpresor kommer du att ta vandra genom gröna alpängar och högalpina glaciärområden i naturreservatet Hohe Tauern.

Läs mer och boka här


Må bra mitt i livet med Tara och Topphälsa i Kroatien

(12-19 september)

Gaqpskrattbild deltagare Mallis

NYHET – HORMONES, HEALTH & HAPPINESS! Må bra-resa i Kroatien med fokus på det allra viktigaste – DIG SJÄLV!

Häng med på vår unika må bra-resa i Kroatien med fokus på kvinnohälsa den 12-19 september.Vi hormonyogar, kom i gång-tränar, stressar ner, mediterar och återhämtar oss för att hitta balansen i livet. Allt för att öka ditt välmående, särskilt om du kanske är på väg in i klimakteriet eller redan är mitt i.
Med oss hänger Mia Lundin, Ellen Engvall och Birgitta Thörn för att dela med sig av sina erfarenheter, kompetens, inspirera och ge dig nycklar till att må bra mitt i livet.

Träningsresa på Rhodos med Topphälsa och Tara

(4-11 oktober 2020)

Levante Beach Resort

Foto: Photographer: Scott Gog

Häng med på en vecka kryddad med pepp, inspiration, glädje, svett och gemenskap. Tillsammans med ToppHälsa och Tara dukar vi upp för en fullspäckad träningsresa med grymma instruktörer.

I år slår vi ihop Taras och ToppHälsas populära resa och gör den tillsammans. Femte året i rad åker vi till sport & tränings tillika semesterparadiset Levante Beach Resort på Rhodos.

Här får du träningsglädje i form av bootcamps, HIIT & aqua aerobics m.m. med Sara Eriksson, köra utmanande funktionell träning under Moveoo´s träningskoncept med José Nunes. Med Christer Skog utforskar vi Rhodos på cykel, svettas till dans och koreografipass (profil kommer inom kort) och mycket, mycket mer!

Läs mer och boka här


KURSER


 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2019. bontravel.se