Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

 

Träningsresa till Rhodos (13-20 oktober 2019)

Nu kör vi en favorit i repris och drar till Afandou och bor på fantastiskt fina Levante Beach Resort. På resan jobbar vi med  ett helhetskoncept och får inspiration till hur man gör en livsstilsförändring. Hälsa & välmående på högsta nivå.

Med oss har vi grundaren av Itrim, inspiratören och entreprenören Birgitta Thörn som kommer att berätta om sin resa och dela med sig hur du kan göra en livsstilsförändring och jobba med hållbara resultat.

Let´s dance profilen Calle Sterner får oss att släppa loss och dansa som vi aldrig gjort förr. Författaren Denise Rudberg kommer inte bara dela med sig av sina författarkunskaper utan kommer även köra roliga träningspass i alla dess former. Yogisen & rörelsefantasten Sara Hoy, verksam yogalärare och folkhälsovetare hjälper oss att vakna upp, återhämta oss och hitta balansen. Med på resan är även Malin Ewerlöf  som bland annat kommer berätta, med utgångspunkt från sin över 20-år långa karriär som elitlöpare, hur rätt tänk och rätt kunskap hjälper dig att få in träning i din vardag, även när motivationen tryter.

Läs mer och boka här

lopganget_rhodos


Kör och dansresa med Gabriel Forss & Cecilia Ehrling Danermark (19-26 oktober)

Missa inte höstens nyhet är vår fantastiska kör – och dansresa med Gabriel Forss & Cecilia Ehrling Danermark!

Vi flyger till Malaga, beger oss till den västra delen av Costa del Sol till den charmiga byn Estepona. Vi kommer att sjunga, dansa och skapa rörelseglädje tillsammans på alla plan.

Gabriel som är en av Sveriges främsta körledare kommer garanterat få oss att släppa alla hämningar och blomma ut i massor av olika glädjefyllda, kärleksfulla och häftiga sånger då ”alla kan sjunga”. Att sjunga är hälsosamt, rena hälsokuren om man frågar Sveriges körförbund och flera professorer som är experter inom området.

Förutom att det är roligt att dansa så ger även den stora hälsoeffekter, du får inte bara motion utan kan dansa dig fri från värk, minska stress, träna upp minnet & öka din koncentration. Den härliga & personliga Let´s danceprofilen Cecilia kommer ta oss på en dansresa du sent kommer att glömma.

Som en extra bonus så har vi även med oss den fantastiska, positiva och inspirerande Pamela Andersson från Topphälsa. Tillsammans med Gabriel och Cecilia kommer det här gänget att skapa magi tillsammans med er alla. Det här kan du bara inte missa!

Läs mer och boka här

Terraza Chill-Out Mediterráneo con vistas sobre el mar (verano)


Måbra med Leila Söderholm & Tara på Ästad Vingård (23-24 nov 2019)

NYHET – Åk med Leila Söderholm till fantastiska Ästad Vingård. En av Sveriges största vingårdar vackert beläget i naturreservatet och Åkulla bokskogar i närheten av Göteborg. Under helgen får du lära känna Leila lite bättre, få lyssna på hennes gripande livshistoria och såklart träna tillsammans i glädjefylld och rolig träning som du kan ta med dig hem.

Läs mer och boka här

astad_vingard_header


KURSER


 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017. bontravel.se