Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

 


KOM I FORM PÅ MALLORCA

Mallorca i vårt hjärta, nu återvänder vi till denna fantastiska ö som har allt att erbjuda. Tillsammans med våra härliga träningsprofiler dansar, tränar och yogar vi tillsammans. Spännande föreläsningar, mingel och andra äventyr utlovas. Datum: 27 april – 4 maj.

Läs mer och boka här

Sunprime Waterfront

Foto: Ted Lindholm


TRÄNINGSRESA TILL KRETA

Förra årets succé är tillbaka, nu drar vi till underbara Kreta och bor på Apollos fantastiska sporthotell Cavo Spada Deluxe & SPA. I år har vi äran att ha med dansproffset Kristjan Lootus som kommer få oss alla släppa loss på dansgolvet. Precis som sist har vi Sofie Ståhl (PT-fia), Frida (Flow) Lindström & Therese Ljungkvist som även denna gång kommer att inspirera, få er att svettas loss riktigt ordentligt och hitta er balans.

Läs mer och boka här

traningsresa_kreta_maj2019


VANDRINGSRESA I BAD GASTEIN 

Nu tar Tara med dig och dina vänner till en av Österrikes bästa vandringsorter Bad Gastein. Du kommer få unika naturupplevelser med storslagna vandringar som du sent kommer att glömma.

Tillsammans med lokala bergsguider och reseledare från STS Alpresor kommer du att ta dig genom gröna alpängar och högalpina glaciärområden i naturreservatet Hohe Tauern.

Denna fantastiska vandring passar alla där bland annat den mest populära Alpin vandring utförs, som är en medelsvår sträcka på 5-12 km. Exakt sträcka fås på plats och bestäms beroende på väder och vind. Det inte långt till de trevliga raststugorna där förstaklassig mat utlovas.

Under dessa dagar tillsammans återhämtar vi oss även med yoga, njuter av den goda maten och kopplar av på Spa & wellnessavdelningen på grannhotellet Salzburger Hof. Så vill du uppleva något utöver det vanliga i en alldeles fantastisk miljö tillsammans med likasinnade häng med till Österrike.
Datum: 11-14 september 2019

Läs mer och boka här 

hike_BadGastein_2019


KURSERSKAFFA DIG NY LIVSENERGI I JANUARI

Tillsammans med Norstedts förlag ordnar tara en kostnadsfri specialkväll onsdag den 30 januari 2019 för dig som vill veta mer om klimakteriet.

Hälsoentreprenören Monika Björn tappade all kraft och energi när hon blev 40 plus och vill nu hjälpa andra att slippa må dåligt.

Missa inte när Monika berättar om hur hon fick livsgnistan tillbaka! Passa också på att köpa hennes bok ”Stark genom klimakteriet” till specialpris. Först till kvarn gäller!

Läs mer och boka här

Monika-Bjorn_klimakterie3

 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017. bontravel.se