Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

 


Må bra mitt i livet med Tara och Topphälsa i Kroatien

(12-19 september)

Gaqpskrattbild deltagare Mallis

NYHET – HORMONES, HEALTH & HAPPINESS! Må bra-resa i Kroatien med fokus på det allra viktigaste – DIG SJÄLV!

Häng med på vår unika må bra-resa i Kroatien med fokus på kvinnohälsa den 12-19 september.Vi hormonyogar, kom i gång-tränar, stressar ner, mediterar och återhämtar oss för att hitta balansen i livet. Allt för att öka ditt välmående, särskilt om du kanske är på väg in i klimakteriet eller redan är mitt i.
Med oss hänger Mia Lundin, Ellen Engvall och Birgitta Thörn för att dela med sig av sina erfarenheter, kompetens, inspirera och ge dig nycklar till att må bra mitt i livet.

Träningsresa på Rhodos med Topphälsa och Tara

(4-11 oktober 2020)

Levante Beach Resort

Foto: Photographer: Scott Gog

Häng med på en vecka kryddad med pepp, inspiration, glädje, svett och gemenskap. Tillsammans med ToppHälsa och Tara dukar vi upp för en fullspäckad träningsresa med grymma instruktörer.

I år slår vi ihop Taras och ToppHälsas populära resa och gör den tillsammans. Femte året i rad åker vi till sport & tränings tillika semesterparadiset Levante Beach Resort på Rhodos.

Här får du träningsglädje i form av bootcamps, HIIT & aqua aerobics m.m. med Sara Eriksson, köra utmanande funktionell träning under Moveoo´s träningskoncept med José Nunes. Med Christer Skog utforskar vi Rhodos på cykel, svettas till dans och koreografipass (profil kommer inom kort) och mycket, mycket mer!

Läs mer och boka här


Hitta din hälsobalans m. Mia Lundin & Ewa Meurk

(31 okt-1 nov)

skartofta_resor

Hormoner, hälsa & glädje på Vår Gård i Saltsjöbaden!

Hitta din hälsobalans! Du kan må så mycket bättre!
Unik helg där du kan höja och testa din hälso-IQ med hjälp av Ewa MeurkMia Lundin guidar dig i hormondjungeln och vägleder dig till rätt hjälp.

Tillsammans under helgen kommer vi få kunskap och  inspiration av Mia och Ewa som har stor erfarenhet och kompetens inom kvinnohälsa med helhetssyn.

Läs mer och boka här


Skrivarhelg på Körunda med Anna Jansson, Caroline Eriksson & Jöns Hellsing

20-22 nov 2020 

skrivhelg_annajansson

Under en hel helg kommer du ha chansen att hänga med det här gänget sköna författare Anna Jansson, Caroline Eriksson och Jöns Hellsing på underbara Körunda. För dig som har skrivardrömmar, vill lyfta din kreativitet eller bara vill bli inspirerad av livet som författare passar denna helg dig perfekt. Våra författare kommer att dela med sig av sina författarberättelser, du får verktyg för att utveckla ditt skrivande, en massa bra tips och lite roliga skrivuppgifter att jobba med på plats.

Så missa inte detta unika tillfälle att ta ett nytt steg i livet och våga ta tag i dina drömmar eller helt enkelt bara träffa nya kreativa människor att dela sina erfarenheter, livshistorier och såklart äta god mat tillsammans med en vinprovning.

Läs mer och boka här


KURSER


 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2019. bontravel.se