Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

 

Träningsresa & må bra med Tara på Mallorca

(25 april – 2 maj 2020)

mallis_2020

Mallorca i vårt hjärta, nu återvänder vi ännu en gång till denna fantastiska ö som har allt att erbjuda. Missa inte chansen att få träffa nya vänner, känna gemenskap och hänga med våra grymma profiler i en hel vecka. Du kommer inte att ångra dig!

Tillsammans med våra härliga träningsprofiler dansar, tränar och yogar vi tillsammans. Skratt i samband med stand up, spännande föreläsningar, mingel och andra äventyr utlovas. Vi laddar på med en massa energi, inspiration och glädje så det räcker för en lång tid framöver.

Med på resan är: PT & träningsprofil Pischa Strindstedt, Andreas Lundstedt – sveriges största discostjärna, Yogisen Naofal Ouazzani, komikern Hasse Brontén och gruppträningsinstruktör Gina Lundberg.

Läs mer och boka här 


KURSER


 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2019. bontravel.se