Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


TRÄNINGSRESA TILL MALLORCA
Förläng sommarkänslan med oss på ToppHälsa och Tara – vi reser tillbaka till omåttligt populära Sunprime Waterfront på Palma de Mallorca 8-15 september! I en vecka får du träna tuff och rolig kampsportsträning, testa på landsvägscykel, svettas och forma kroppen i Body Fit, dansa loss på stranden och starta och avsluta dagen med härlig yoga på takterassen.

Läs mer och boka härTRÄNINGSRESA RHODOS

Vi återvänder till underbara Levante Beach på Rhodos! Den här gången följer Olga Rönnberg, Terese Alvén och Annette Lefterow med oss.

Läs mer och boka härSKRIVARHELG I ORBADEN
Vi smygstartar bokningen till årets skrivarhelg!Vi åker till underbara Orbaden utanför Järvsö 9-11 november.
Underbara Anna Jansson, fantastiska Moa Herngren och inspirerande Sofie Sarenbrant följer med oss.

Läs mer om skrivarhelgen här


DANS- OCH TRÄNINGSRESA MADEIRA

Packa väskan och släng på dig dansskorna för de här vill du inte missa! I november intar vi den grönskande ön Madeira tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark, Tanja Fylking samt Therese Ljungkvist.

Läs mer och boka här


SPA- OCH YOGAHELG MED MALIN BERGHAGEN

Boka in en riktig energikick den 17-18 november. Tara åker ner till Varbergs Stadshotell och Asia spa med Malin Berghagen och yogar och njuter!

Läs mer och boka här

Malin berghagen yoga


KURSERKURS SOM FÅR DIG ATT SOVA BÄTTRE!

Välkommen till en högaktuell föreläsning med sömnforskaren Christian Benedict samt journalisten och författaren Minna Tunberger där de delar med sig av spännande forskning om hur sömnbrist ökar aptiten, hur exponeringen av dagsljus får dig att sova bättre och snabbare tillfriskna från sjukdomar.

Intressanta fakta kommer under kvällen att varvas med peppande tips och råd för dig som vill optimera din sömn och bli lyckligare, friskare och smalare.

Läs mer och boka här

Somnkurs


WELLNESSKURS MED ANNETTE LEFTEROW

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Då tycker jag att du ska gå vår kurs med ledande wellness-experten Annette Lefterow. Kursen är till för dig som vill lära dig mer om hur du kan uppnå hälsa och harmoni genom bl.a. wellness, meditation och yoga på egen hand.
Pris: 2450 kr (2295 kr prenumerantpris)

Läs mer och boka här


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017. bontravel.se