Resor med Tara

Res med Tara till inspirerande och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

 


KOM I FORM PÅ MALLORCA (27 april – 4 maj)

Mallorca i vårt hjärta, nu återvänder vi till denna fantastiska ö som har allt att erbjuda. Tillsammans med våra härliga träningsprofiler dansar, tränar och yogar vi tillsammans. Spännande föreläsningar, mingel och andra äventyr utlovas. Datum: 27 april – 4 maj.

Läs mer och boka här

Sunprime Waterfront

Foto: Ted Lindholm


TRÄNINGSRESA TILL KRETA (3-10 maj 2019)

Förra årets succé är tillbaka, nu drar vi till underbara Kreta och bor på Apollos fantastiska sporthotell Cavo Spada Deluxe & SPA. I år har vi äran att ha med dansproffset Kristjan Lootus som kommer få oss alla släppa loss på dansgolvet. Precis som sist har vi Sofie Ståhl (PT-fia), Frida (Flow) Lindström & Therese Ljungkvist som även denna gång kommer att inspirera, få er att svettas loss riktigt ordentligt och hitta er balans.

Datum: 3-10 maj 2019

Läs mer och boka här

traningsresa_kreta_maj2019


Yoga och vandra på Amalfikusten (15-18 maj 2019)

Vill du uppleva vackra Italien, fördjupa dig i yogans värld, njuta av det italienska fantastiska köket och vandra på kända Sentieri degli Dei – Gudarnas stig? Då är detta resan för dig.

Tillsammans med de proffsiga och inspirerande yogaprofilerna Naofal Ouazzani och Annika Kvist kommer ni att utforska yogan på ett djupare plan där ni får prova på olika klasser i en magisk miljö. I givande workshops och inspirerande föreläsningar kommer ni att gå igenom filosofi, andning och meditation. Allt för att hitta balansen och fylla på med ny energi inför sommaren.

Datum: 15-18 maj 2019

Läs mer och boka här

Amalfi Coast, Campania, Italy

Foto: Getty Images/iStockphoto


VANDRINGSRESA I BAD GASTEIN (11-14 september 2019)

Nu tar Tara med dig och dina vänner till en av Österrikes bästa vandringsorter Bad Gastein. Du kommer få unika naturupplevelser med storslagna vandringar som du sent kommer att glömma.

Tillsammans med Agneta Sjödin, lokala bergsguider och reseledare från STS Alpresor kommer du att ta dig genom gröna alpängar och högalpina glaciärområden i naturreservatet Hohe Tauern.

Denna fantastiska vandring passar alla där bland annat den mest populära Alpin vandring utförs, som är en medelsvår sträcka på 5-12 km. Exakt sträcka fås på plats och bestäms beroende på väder och vind. Det inte långt till de trevliga raststugorna där förstaklassig mat utlovas.

Under dessa dagar tillsammans återhämtar vi oss även med yoga, njuter av den goda maten och kopplar av på Spa & wellnessavdelningen på grannhotellet Salzburger Hof. Så vill du uppleva något utöver det vanliga i en alldeles fantastisk miljö tillsammans med likasinnade häng med till Österrike.
Datum: 11-14 september 2019

Läs mer och boka här 

hike_BadGastein_2019


Träningsresa till Rhodos (13-20 oktober 2019)

Nu kör vi en favorit i repris och drar till Afandou och bor på fantastiskt fina Levante Beach Resort. På resan jobbar vi med  ett helhetskoncept och får inspiration till hur man gör en livsstilsförändring. Hälsa & välmående på högsta nivå.

Med oss har vi grundaren av Itrim, inspiratören och entreprenören Birgitta Thörn som kommer att berätta om sin resa och dela med sig hur du kan göra en livsstilsförändring och jobba med hållbara resultat. Hälsoinspiratören, författaren och personliga tränaren Terese Alvén bjuder på härliga aerobicspass, sköna löparpass och ger en föreläsning som berör och inspirerar dig till rörelseglädje.

Let´s dance profilen Calle Sterner får oss att släppa loss och dansa som vi aldrig gjort förr. Författaren Denise Rudberg kommer inte bara dela med sig av sina författarkunskaper utan kommer även köra roliga träningspass i alla dess former.

Läs mer och boka här

lopganget_rhodos


KURSERSKAFFA DIG NY LIVSENERGI I JANUARI

Tillsammans med Norstedts förlag ordnar tara en kostnadsfri specialkväll onsdag den 30 januari 2019 för dig som vill veta mer om klimakteriet.

Hälsoentreprenören Monika Björn tappade all kraft och energi när hon blev 40 plus och vill nu hjälpa andra att slippa må dåligt.

Missa inte när Monika berättar om hur hon fick livsgnistan tillbaka! Passa också på att köpa hennes bok ”Stark genom klimakteriet” till specialpris. Först till kvarn gäller!

Läs mer och boka här

Monika-Bjorn_klimakterie3

 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger.

Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige?

Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017. bontravel.se