En unik kväll med Tara – se musikalen Så som i himmelen

Malenaernman sasomihimlen

Filmen blev en megasuccé med Michael Nyqvist i huvudrollen. Nu blir den musikal på Oscarsteatern, och vi har bokat en helkväll för Tara.

Välkommen till Oscarsteatern i höst och upplev hur succéfilmen ”Så som i himmelen” blir efterlängtad musikal. Det blir en magisk kväll när historien om den lilla norrländska kören återuppstår.

Manuset är skrivet av Kay och Carin Pollack och Fredrik Kempe har komponerat nyskriven musik som, ihop med ”Gabriellas sång” från filmen ger liv åt historien.

Ni minns kanske handlingen: världsdirigenten Daniel Daréus avbryter sin internationella karriär efter ett sammanbrott och återvänder till sin barndomsby. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören. Han lär känna byns färgstarka karaktärer och möter vänner, fiender och inte minst kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

I föreställningens paus bjuds det på ett glas cava och snacks i teaterns foajé och efter föreställningen stannar vi kvar i salongen. Det blir ett spännande samtal på scenen med Malena Ernman, Vicky von der Lancken (teaterchef) och Kay Pollack (manusförfattaren) om det stora och roliga arbetet med att göra filmen till musikal.

Evenemanget är speciellt framtaget för Tara, M-magasin och amelia.

Datum: Söndagen den 18 november klockan 15.00- cirka 19.00

Pris: 945 kronor per person (1045 kronor på premiumplatserna), bästa platserna i salongen bänk 5-10.)

Föreställningen pågår 15.00-cirka 18.00 inkl. 30 minuters paus. I direkt anslutning börjar samtalet som beräknas avslutas senast 19.00. Antalet platser är begränsat.

Boka på:

Länk till bokningssida: Klicka här för att boka din biljett: 

Eller ring till Oscarsteatern: 08-205000

Ange kod TARA när du bokar.