Kära Tara-läsare, som sliter för att hinna med jobb, familj, vänner och träning ... Visst är just du värd att få ny inspiration och guldkant på vardagen? Ta chansen att visa upp just ditt bästa jag. Hos oss är alla vackra!

I många år har Tara letat läsarmodeller runt om i landet. Gensvaret har varit fantastiskt, och nu är det dags att söka till årets uttagning.

Vi söker spännande kvinnor mitt i livet som har utstrålning och karisma. Du behöver inte alls vara perfekt med modellmått mätt, huvudsaken är din personlighet och att du är stolt över din kropp.

Ett plus är såklart om du gillar att stå framför kameran och att du är nyfiken på förändring. Vårt motto för Tara Model Search är glädje, mångfald och inspiration.

Blir du utvald får du professionell hjälp, både när det gäller hår, makeup och kläder. Självklart blir det också minst ett stort modereportage med före- och efterbilder i Tara.

Så här anmäler du dig:

Skriv och berätta kort om dig själv och varför du vill vara med. Är det något du är extra nöjd med? Är det någon särskild stil du drömmer om? Glöm inte att påpeka det.

Bifoga ett nytaget porträtt och ett foto i helfigur (digitalt och i färg). Märk gärna bilderna med ditt för- och efternamn.

Taras jury väljer ut fem vinnare som får komma till Stockholm och bli peppade med hjälp av ny frisyr och makeup i numret efter. Självklart kommer du också att synas i våra sociala medier under och kring fotograferingen.

Fotograferingen kommer att ske i Stockholm fredag 29 maj. Vi bjuder på hotell om du bor långt bort, men eventuell resa till Stockholm står du själv för.

Anmäl dig till: red@tara.se

Senast 30 april vill vi ha ditt svar.
Vi kontaktar vinnarna senast 8 maj.
OBS Märk mejlet med ”Tara Model Search” och kom ihåg att ange:

Namn
Ålder
Adress
Telefonnnummer
Mejladress
Längd
Storlek

Allt det här ingår:

  • Du får håret fixat hos Wella studio där några av Sveriges bästa frisörer klipper och eventuellt färgar ditt hår.
  • Max Factors professionella make-up-artister tar hand om din sminkning.
  • Du blir stylad av Taras moderedaktör Katarina Althin. Vår
    modefotograf Lena Evertsson står bakom kameran och skönhetsredaktör Thérese Hallberg finns på plats för att hjälpa dig med hår och makeup.