Tara Model Search är Taras modelltävling, öppen för alla som fyllt 40. Här har vi samlats årets vinnare. Syftet med tävlingen är att få fram fler mogna modeller. Eftersom Tara har fokus på kvinnan över 40 vill vi att modellerna också ska vara över 40.

modelsearch_trekvinnor

Från vänster:

Ilama Adigozalova, 42, Huddinge. Man och två söner, 15 och 12, dotter, 8. Jobbar på Huddinge kommun. Oväntat om mig: Jag var en lovande tennisspelare som ung. Numera motionsspelar jag med min familj.

Åsa Lavesson, 44, Lund. Dotter, 15, son, 11. Särbo och två bonusbarn. Jobbar som försäljningschef på Örenäs Slott. Talang jag har: Bra på att kombinera karriär med familjeliv.

Åse Larsson, 40, Norrtälje. Gift, dotter, 7, son, 2. Arbetar som lärare i klass 1. Stolt över: Att jag skriver en mysdeckare tillsammans med min syster när vi båda var föräldraledig. Nu återstår bara att ge ut den.

modelsearch_tvakvinnor

Från vänster:

Helen Alm, 42, Falun. Man, dotter, 9, son, 5. Bonusdotter, 20, bonusson, 17. Konsultchef på HR-rekryteringsföretag. Oväntad talang: Jag kan klippa hår. Jag utbildade mig till frisör men fick sluta på grund av eksem. Numera klipper jag min man och barnen.

Ana Claudia Castro, 43, Järfälla. Sambo. Jobbar på bank. Oväntad talang: När jag kom till Sverige från Brasilien 2010 hade jag aldrig sett snö. Jag åkte till fjällen med min sambo och efter två dagar kunde jag åka själv i backarna.

Omslag 6-17.indd

I nya numret av Tara, nummer 6/2017 visar Tara Model Searchs vinnare vårens läckraste partyplagg.