Killar gillar grillar. Det vet de flesta. Varför är det många som diskuterar. Kan det vara för själva prylens skull eller är det matlagningen som lockar?

Vi på redaktionen undrar om det inte är en kombination av en massa saker. Kanske det till och med är så att vi tycker det är ganska skönt att slippa matlagningen när det ska grillas. Mannen vill och har kontroll på saken. Själva var vi eniga om att vi då istället kunde sjunka ner i en tidning eller bara ligga med fötterna på en kudde och meditera med himlen ovanför. 

Men att grilla är roligt! Det är ju inte bara att lägga en flintastek på gallret, det är fantastiska maträtter som kan skapas på grillen så ge inte upp utan att slåss för första grillplats! Ni kan ju i alla fall turas om?

Testa ditt grill-IQ först i en rolig tävling som arrangeras av Axfood! Och varför inte sätta mannen på samma test? Tävlingen består av 12 frågor som ska besvaras på tid.Vinner gör den som har flest rätt på snabbast tid och som ger den bästa motiveringen till varför han/hon ska vinna.

Tävlingen pågår till v 31 och första pris är ingenting mindre än en grillkväll med Leif Mannerström.

Tävlingen arrangeras av Axfood! För all information måste du läsa vidare på deras webb. Tara har ingenting med tävlingen att göra på annat sätt än att vi tycker det var en strålande idé och ett ännu bättre 1:a pris!

Kör igång tävlingen och testa ditt grill-IQ här!