Bookatable.com lanserade Krogveckan i Sverige under hösten 2010. Den 8-17 april är det nu dags igen, med fler restauranger och ännu fler besökare.

Tanken bakom Krogveckan är att restaurangbesökarna ska få chansen att prova nya restauranger till ett förmånligt pris – och av de matgäster som deltog förra året testade hela 86 procent en för dem ny restaurang. Nu är det alltså dags att upprepa förra årets succé, men denna gång med ännu fler restauranger utspridda över landet. Förhoppningen är att i år slå rekord med 19 000 restaurangbesökare på 160 deltagande restauranger.

Bordsbokningen är nu öppen och görs enkelt via www.bookatable.com. Besökaren kan välja mellan 160 restauranger över hela landet, som serverar en egenkomponerad meny för endast 200 kronor för två rätter. På Bookatable.com kan du också ladda ner restaurangernas menyer för att kunna välja just din nya favoritrestaurang.

Under förra årets Krogvecka åt 12 000 matgäster på 113 olika restauranger. Populärast blev då Stallmästaregården i Stockholm, som tog emot nära 1 000 gäster.

I år deltar återigen Stallmästaregården, den här gången med en meny bestående av bl a ren från Idre och halstrad fjällröding. De är i gott sällskap med restauranger som Grands Veranda, Riche, Proviant, Claes på Hörnet, Storstad och Edsbacka wärdshus i Stockholm. Under krogveckan deltar ett flertal restauranger, inte bara i Stockholm förstås! Hitta din restaurang på din ort! Gå in på Bookatable.com. Smaklig måltid!