Har du svårt att sova eller känner att du dig ofta väldigt trött? Då är det dags att gå vår onlinekurs "Sov bättre med yoga, ayurveda och meditation". Du får personlig coachning av wellnessexperten Annette Lefterow. Häng med!

Lär dig sova gott med hjälp av ayurveda

Att sova är otroligt viktigt för vår hälsa. Sömnen behövs för att din kropp och hjärna ska kunna återhämta sig och bearbeta allt du upplever. När du sover gott på natten klarar du lättare av stress och påfrestningar du möter under dagen. Men att ha problem med sömnen är vanligare än de flesta tror.

I vår uppgraderade onlinekurs får du under ett halvår tillgång till viktiga och handfasta redskap för en riktigt god natts sömn. Du får guidade meditationer, yogaövningar du gör i sängen, ayurvediskt inspirerad kunskap om mat, dryck, dofter, kristaller, sovplats och beteenden som förbättrar din sömn senare på natten. Dessutom – personlig coachning av kursledaren och wellness-experten Annette Lefterow som svarar på just DINA frågor om sömn.

Kursen är en ny uppgraderad version av onlinekursen Lär dig sova gott på tio dagar.

 Läs mer och köp kursen här!

Yoga för att sova gott

Kursen innehåller:

  • 10 ledda kurskvällar med film, ljudfiler och övningar du gör i sängen.
  • Kunskap om de vanligaste typerna av sömnproblem – och metoderna för att lösa dem, inspirerade av den indiska läran ayurveda. Testa även om du är vata, pitta eller kapha!
  • 3 filmade yogaprogram för bättre sömn som du kan följa i ett halvår.
  • 3 guidade godnatt-meditationer som du kan somna till i ett halvår.
  • En sparitual för bättre sömn.
  • En unik fotmassage för bättre sömn.
  • Chans att delta i Annettes ”gonattevent” live på nätet – du anmäler dig inne i kursen.
  • Huskurerna som faktiskt fungerar – recepten, dofterna, kristallerna.
  • Ett vackert häfte om sömn som du kan skriva ut och spara.
  • Tillgång till kursen och allt material i 6 månader! Du kan göra kursen i ett svep, tio kvällar i rad, om du behöver få snabbt resultat, eller i din egen takt efter behov.

Sömnproblem beror ofta på stress

Den vanligaste orsaken till sömnproblem är stress. Vid stress ställer kroppen in sig på att vara vaken och du får svårt att varva ner och somna. Att få ordentligt med sömn är viktigt för att kroppens immunsystem ska aktiveras. När du sover minskas också produktionen av stresshormoner. Att bota din trötthet med långvarigt god sömn kan därför minska risken för att du blir sjuk.

Kursen hjälper dig att hantera och minska din stress, och därmed få många timmars god och läkande sömn framöver

Få bättre sömn med vår onlinekurs – så funkar det!

Sov bättre med ayurveda, yoga och meditation ligger på en kursplattform som du får tillgång till samma dag som du köper kursen. Ordinarie pris är 499 kr.

Genom videolektioner, ljudfiler och text får du personlig guidning, övningar, tydliga instruktioner och tips av din kursledare Annette Lefterow. Du går kursen i din egen takt, var och när du vill – och du har tillgång till den i hela 6 månader.

Vem är Annette Lefterow?

Annette Lefterow är en framstående hälsoprofil och expert inom wellness. Med över 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, dans och hälsa har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans.

sömnproblem sovkurs onlinekurs stress yoga

Läs mer och köp kursen här!

Har du frågor om kursen eller undrar hur du köper den? Mejla Desirée Wahren Stattin på desiree@mag.bonnier.se.