Är du mitt i livet? Vill du ha mer glädje, balans och styrka? Då har Tara skräddarsytt en kurs just för dig. Kom i ditt livs bästa form med Taras onlinekurs!

Få livsbalans på 30 dagar!

Wellnessexperten Annette Lefterow guidar dig genom 30 dagar där fokus ligger på dig, din kropp och ditt välbefinnande.

Mittlivskvinnan har unika behov. Den här onlinekursen är skräddarsydd för dig som är mitt i livet och vill ha mer glädje, balans och styrka. Kursen kommer att ge nya varaktiga rutiner och få dig i ditt livs bästa form. Häng med!

Du får lära dig grunderna i personlig hälsa genom bättre mat, rätt tänk och skonsam men effektiv träning. Du får personlig coachning av Annette, guidade träningspass och meditationer. Kursen följer Lefterow-metoden som baserar sig på 8 vägar mot bättre hälsa genom yoga, pilates, meditation, träning, ayurveda, träning, mat, dans och spa.

Här köper du kursen!

 

AnnetteLefterow beskuren
– Många mittlivskvinnor känner att de äntligen får tid att andas och prioritera sig själva. De vill satsa på sin egen hälsa för att orka mer, och det har vi tagit fasta på i Taras nya onlinekurs, säger Annette Lefterow, wellnesscoach och den som har skapat kursen för Taras läsare.

– Efter 35 förändras kroppen men om vi tar hand om oss, tränar och äter rätt, så skapar vi förutsättningar för att förlänga det som varit naturligt i yngre år. Med rätt egenvård blir du piggare, får finare hy och får bättre livskvalitet.

– Många säger att de inte har tid men jag kommer att visa hur du kan använda den tiden du har. I köket, i badrummet, i sängen, på resande fot. Med mig som wellnesscoach kommer du att bli din egen bästa coach. På trettio dagar hinner du förändra dina rutiner och skapa nya livsmönster som håller, säger Annette.

Om du är beredd att investera en kvart varje dag i din hälsa för att orka mer, då är det här kursen för dig.

Det här innehåller kursen:

  • Wellnessexperten Annette Lefterow guidar dig genom 30 dagar där fokus ligger på dig, din kropp och ditt välbefinnande.
  • Du får lära dig grunderna i personlig hälsa genom bättre mat, rätttänk och skonsam men effektiv träning. Du får en träning online, personlig coachning av Annette, guidade träningspass och meditationer.
  • Kursen följer Lefterow-metoden som baserar sig på 8 vägar mot bättre hälsa genom yoga, pilates, meditation, träning, ayurveda, träning, mat, dans och spa.

 

Såhär funkar onlinekursen

  • Kursen ligger på en kursplattform som du får tillgång samma dag som du köper kursen och sedan har tillgång till sex månader.
  • På kursplattformen finns träning online, övningar, guidade meditationer och mycket mer.
  • Webinarens fokus är: yoga och pilates, meditation och ayurveda, träning och mat, spa och dans

Köp kursen här!

 

Röster från tidigare deltagare

”Livsbalans på 30 dagar är en fantastisk kurs full av inspiration och bra övningar, utan pekpinnar och dåligt samvete. Annette är en fantastiskt inspirerande wellnesscoach med stor kunskap och hennes tankar om träning och balans i livet, med övningar som man kan göra hemma när man har tid har verkligen förändrat min vardag och gjort att jag ger mig själv lite tid varje dag för att må bättre. Det ger goda resultat och verkligen mycket bättre balans i livet. Jag kan varmt rekommendera den här kursen till alla kvinnor mitt i livet. En liten insats som ger stora och varaktiga resultat, med goda vanor i vardagen.”

Jenny Sandén

”Härlig kurs med Annette som coachar lagom i bakgrunden. Man känner att man är på kurs fast man är hemma. Lite ger mycket är ord jag tagit till mig. :)”

Susanne Wall

”Ett perfekt sätt för mig att få en nystart! Ett helhetskoncept för hälsan som är lätt att ta till sig och för mig har det varit enkelt att få in som en daglig rutin. Det är proffsigt och personligt. Min bästa investering. Vill inte vara utan. Kan varmt rekommenderas.”

Lena Heiman

”Denna kurs har hjälp mig jätte mycket. Framförallt att tänka rätt och snällt till sig själv. Jag gillade yoga sedan innan men nu gillar jag det ännu mer och förstår hur man mår både fysiskt och psykiskt.”

Åsa Roth

 

Din kursledare: Annette Lefterow!

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.

 Välkommen att komma
i ditt livs bästa form!

 

Har du frågor om kursen, mejla kursansvarig Desirée Wahren Stattin desiree@mag.bonnier.se

Livsbalans på 30 dagar
är en onlinekurs från Tara