Vardagen är här på allvar. Behåll din inre ro med mindfulness. Du får dagliga sms i din mobil. Din coach heter Cecilia Åkesdotter.

I samarbete med en av Sveriges främsta mindfulness-experter, Cecilia Åkesdotter, erbjuder Tara en unik möjlighet att få hjälp att öva, hjälp att finna den medvetna närvaron. Med dagliga sms som skrivs speciellt av Cecilia för Taras läsare får du enkelt förutsättningarna för att sakta men säkert få ett hälsosammare liv.

Varje vecka kommer att ha ett specifikt tema: Kroppsbalans, andningsfokus, utomhusnyfiken, personliga möten, acceptansfokus och stresshantering.

Medveten närvaro rustar oss mot stress. 10 minuter om dagen kan räcka. Det handlar om att vara närvarande i nuet och den som tränar regelbundet på detta genom olika övningar blir bättre rustad att möta vardagens stress och utmaningar.

Det är enkelt att komma igång. Så här gör du!

Sms:a MIND mellanslag TARA till 72130. Du kommer att få ditt första sms inom några dagar.

Prenumerationen kostar 3:-/utskick. Du kan avsluta den när som helst genom att sms:a MIND mellanslag TARA mellanslag STOP till 72130.

Tara-läsare erbjuds även 100:- i rabatt på ett av Cecilia Åkesdotters seminarium runt om i landet. Läs om föreläsningarna här.

Läs mer om Cecilia Åkesdotter här!