Nu vill vi ha blommor inomhus och uppåt väggarna. Trenden drar åt romantik, vintage och spetsar.

När våren kommer vill vi ha mer färg, mer kulörer efter en lång vinter. Vi pratade med en tapetbutik i Göteborg:

Det är mycket blommigt, vintage och marina motiv nu men också mer maskulina motiv och förger, en del skottsrutigt och mycket randigt. Allt i färger. En tapet som vi snart börjar sälja är Carmas, Nantucket Stripes, en serie med bara randiga tapeter i olika färger, den kommer att bli väldigt populär tror vi.

Vilka färger är vi mest intresserade av?
Mycket rosa och rosa på grått är väldigt populärt. Starka kulörer och romantiska färger och som sagt, mycket blommor. Här är Boråstapeters Lace väldigt populär.

Vad säljer ni mest av just nu?
Fototapeter! Randiga fototapeter går åt otroligt mycket. Ränder i alla färger och bredder. Förutom det säljer vi många fototapeter med trädmotiv men man behöver ju inte köpa en fördig fototapet … man kan ju faktiskt ladda upp sin egen bild och få den på väggen.

Sedan säljer vi stora mängder s.k. stickers till barnrum. Det är blommor, fjärilar, prinsessor, fotbollsspelare, Star Wars och sådant som går mest men nu kommer snart alla stora fotbollsklubbars klubbemblem som stickers i formatet 70 x 100 cm. De kommer att bli en storsäljare.

Vill du handla tapeter i lugn och ro hemma i soffan? Det finns mängder av tapetbutiker som säljer på webben. Wallstore är en av dem.