Nu är det harmoniskt på himlen. Venus möter flera av de mäktiga planeterna och det blir en lugn tid. Stora förändringar kommer, men de kommer visa sig mer under nästa period. Just nu kan vi vara kreativa och kärleksfulla.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill spendera mesta tiden för dig själv. Du är en konstnärssjäl och det är dags att visa det för världen; måla, skriv och uttryck dig. Du är en källa till inspiration för andra.

Du blir mer social senare under denna period och du kommer visa mer av dig själv och göra ett mer glädjefyllt och kraftfullt intryck.

Väduren 21/3-19/4

Under denna tid utvecklas du mycket på ett inre plan. Du är social men samtidigt kan du längta efter egen tid. Det blir mer harmoni på din arbetsplats.

Du känner en längtan efter utveckling och en önskan att förstå vem du blivit under de senaste åren. Sätt nya mål för ditt arbete och din utveckling den 6/3.

Oxen 20/4-21/5

Du är mitt i förändringarnas tid. Du kan komma med nya idéer i ditt arbete. Kanske har du eftersträvat att lära något nytt och nu är det en bra tid att visa vad du går för, på alla plan.

Det är en bra tid för dig att nå ut långt genom nya sätt att tänka. Du söker större frihet och kan känna en stark längtan efter att resa.

Tvillingarna 22/5-20/6

Denna period är väldigt gynnsamt för din karriär! Andra lyssnar på dig och dina briljanta idéer. Du är social och älskar att vara omgiven av människor.

Du kan känna en längtan att börja studera och lära dig nya ämnen. Du kan börja drömma om att arbeta mer internationellt. Gör färdigt dina kreativa projekt!

Kräftan 21/6-22/7

Du är en djup, känslig person och nu gör du djupdykningar inom dig själv och ditt liv. Du förändras och även din ekonomi kan komma att förändras, till det bättre.

Du kan få ett arv eller pengar från oväntat håll. Du vill förstå dig själv och världen på ett högre plan. Ditt kärleksliv blir mer harmoniskt nu.

Lejonet 23/7-22/8

Nu kan din kärleksrelation fördjupas eller så kan du plötsligt bli handlöst förälskad i en annan. Mycket i ditt liv under denna period handlar om relationer och de blir mer harmoniska.

Du har fokus på ditt arbetsliv där du kan lära dig en del läxor så att allt känns lättare. Du siktar mot nya mål!

Jungfrun 23/8-23/9

Nu är det dags att lyfta blicken från arbetet och rikta den mot de människor du har omkring dig. Du har fått nya idéer om ditt arbete och nu skapar du mer harmoni.

Det är en fin tid för nya relationer och för din familj. Fokusera på att vara mer kreativ och att njuta av livet också!

Vågen 24/9-22/10

Du är inne i ett fint kreativt flöde. Familjelivet kan ha varit lite tungt en period och det blir lugnare. Mycket händer i ditt arbetshus och du kan vilja arbeta på ett nytt sätt.

Sätt upp nya strukturer och rutiner, det är viktigt att avsluta saker du påbörjar. Du lägger mycket energi på dina vänner och på din kärlek.

Skorpionen 23/10-21/11

Ditt hem är viktigt för dig och du känner att du är nära din familj. Du är i en kreativ period och det kan vara väldigt gynnsamt att arbeta med kreativa projekt.

Var modig och visa vem du är. Din ekonomi blomstrar under hela året och funderar du på att starta eget så passa på innan 2019 är slut. Du kan!

Skytten 23/11-21/12

Du kan vilja byta yrke så ge dig ut och nätverka och skapa nya kontakter. Du har lätt att få kontakt med nya människor och gör ett väldigt bra intryck.

Du utvecklas mest av alla under 2019 och lyckan ler mot dig – säg vad du vill ha så kommer du få det. Det händer mycket i din familj under denna tid, det är en lyckosam tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har förändrats under senaste året och det kan även innefatta hur du ser på ditt ägande och dina pengar. Saker och ting kan klarna för dig nu.

Du vill gärna ha människor omkring dig och kommunikationen flyter fint. Det är som att du lär dig mer om dig själv i mötet med andra människor. Avsätt tid för reflektion.

Vattumannen 20/1-18/2

Nu blir du mer extrovert och tar för dig i livet. Du uppskattar att visa vem du är, att prata om dina tankar och idéer.

Du har haft en mer introvert period men nu sjuder livsglädjen igen. Du är nyfiken på livet och vill gärna engagera dig i olika sammanhang. Du har riktigt god tur i ditt ekonomiska hus och mycket positivt händer i ditt liv nu.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans Helena-Magalena Ivekrans är Taras astrolog och håller kurser om peraonlig och själslig utveckling. Läs mer på helena-magdalena.com