Vårveckorna bjuder på känslor av stora mått. Det är härliga energier i rörelse och vi kan förvänta oss positiva nyheter, briljanta idéer och ett härligt flow. Den 20/4 går solen vidare in i Oxen och det blir lite mer balanserad energi.

Månadens stjärntecken
Väduren 21/3-20/4

Du är väldigt social och har massa spännande samtal med likasinnade. Det kan vara via sociala plattformar som du når ut i olika sammanhang, även internationellt. Tänk i nya banor om dina planer tar stopp. Det är bra för dig att sätta ekonomiska mål runt den 23 april.

Oxen 21/4-21/5

Du drar dig undan lite nu, du vill få möjlighet att hinna ikapp dig. Du satsar på din karriär och är väldigt motiverad. Du vill bli klar med det du har för händerna innan vårsolen gör dig mer utåtriktad. Sätt nya personliga mål runt den 23 april.

Tvillingarna 22/5-20/6

Du är attraktiv och populär och har stor möjlighet att möta nya spännande människor. Längtan efter att resa är stark och det är en underbar tid för dig att resa iväg, eller planera för en lång resa. Du söker meningen med livet på ett djupare plan.

Kräftan 21/6-21/7

Du får mycket gjort under denna tid. Du hinner med att prestera galant på arbetet och du hinner även med dina nära och kära. Har du relationer omkring dig som tynger dig kan det vara dags att se över vad de relationerna egentligen ger dig.

Lejonet 22/7-22/8

Du har stora drömmar och visioner och längtar efter att se dig om i världen. En internationell karriär kan locka nu. Sätt nya mål för din karriär vid nymånen den 23 april. Kärleken ser även den väldigt spännande ut och om du är singel kan passionen slå till.

Jungfrun 23/8-22/9

Vårsolen skapar en härlig kreativ glöd och du vill hinna med allt du älskar att göra, varje dag. Du lyckas galant. Du vill också förstå dig själv på ett djupare plan och hitta din intuition och våga lita på den. Lyssna till din intuition så släpper din oro.

Vågen 23/9-22/10

Du är alltid social och under dessa veckor är du supersocial. Du omger dig med människor och du samtalar mycket, med många. Du kan få härliga nyheter och briljanta idéer. Du ser världen genom rosa glasögon och har stora drömmar och planer. Livet leker.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en sann inspiratör på arbetet, du är fylld av idéer och nya tankar. Du driver igenom de där förändringarna du önskar nu. Även hemma har du mycket motivation, både för att göra fint och för att omge dig med nära och kära på hemmaplan.

Skytten 22/11-20/12

Vem kan sitta still med underbara vårkänslor, när solen återvänder och livet är på topp? Inte du, härliga Skytt. Du är full av kreativitet och vill roa dig, resa och känna att du är fri att göra vad du vill. Låt din kreativitet blomstra. Livet leker!

Stenbocken 21/12-20/1

Du fortsätter att se över din ekonomi och det du äger. Det är en bra tid för dig att investera i det som långsiktigt kan ge dig bättre ekonomi. Du har fokus på hem och familj. Du blir mer kreativ och social under senare delen av denna period.

Vattumannen 21/1-19/2

Du är driven och motiverad och har ett härligt flow nu. Du möter gärna nya människor under denna tid. Dels kan det vara i olika nätverk och mingel, dels när du är ute och reser eller roar dig. Kärleken kan slå till och du är väldigt attraktiv. Njut!

Fiskarna 20/2-20/3

Du vill ha egentid och trivs bäst i ditt eget sällskap. Du ägnar dig gärna åt ditt hem och vill försköna det så du känner dig inspirerad av allt det vackra omkring dig. Använd din konstnärliga sida: skriv, måla, och skapa så får du utlopp för alla känslor.

magalena_astrolog
Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com