Månadens stjärntecken
Lejonet (23/7-22/8)

Nu är det dags att visa vem du är och vad du vill på ditt eget härliga och kreativa sätt. Det är en väldigt bra tid för dig att tjäna pengar på det du gör, på dina kreativa sidor. Tänk smart och strategiskt och sätt höga mål. Din kreativitet kommer i full blom, visa vem du är och se ekonomin blomstra.

Väduren (21/3-19/4)

Efter härliga sommardagar riktar du din uppmärksamhet mot dina dagliga rutiner, din hälsa och ditt arbete. Du är effektiv och längtar efter att få ordning på allt omkring dig. Du har fokus på jobbet och du kan få en ny tjänst nu eller lära dig något nytt inom din nuvarande tjänst. En utbildning eller resa passar perfekt.

Oxen (20/4-21/5)

Du njuter av sommaren och förlänger den gärna med härligt umgänge, mysiga middagar med nära och kära eller ute i vimlet. Du är social och väldigt attraktiv, kärleken kan slå till när du minst anar då du utstrålar en flirtig och härlig energi. En kärleksrelation som gått på sparlåga kan få ny glöd.

Tvillingarna (22/5-20/6)

Du kan känna en längtan efter att få varva ner och vara med din familj. Du är mer nostalgisk än vanligt och tyr dig till familjen, som du kanske inte har hunnit med så mycket under sommaren. Relationer blir bättre och du tar nya tag inför hösten. Sätt nya mål som gäller din familj och ditt hem.

Kräftan (21/6-22/7)

Du är nyfiken, social och vill umgås. Du kan också längta efter att lära dig nya saker eller byta arbete. Omge dig med vänner och bekanta, de kan hjälpa dig på vägen. Du är mer utåtriktad och får ordning och reda på ditt dagliga liv på bästa sätt, även om det varit stiltje. Om du vill nå ut med dina budskap, ta chansen!

Jungfrun (23/8-23/9)

Nu är det din tid, Jungfru. Du visar för världen vem du är och du är oerhört tilldragande. Du vet vad du vill och du ser till att skapa det du drömmer om. Andra hjälper dig på vägen, i stället för tvärtom. Du är mer självsäker och kan förvånas över att dina mål sätts och nås ett efter ett nu. Det strålar om dig.

Vågen (24/9-22/10)

Du vill dra dig tillbaka och få mer tid för dig själv nu. Du vill reflektera och vila dig. Det är en bra tid för dig att gå igenom året som varit och fundera över vad du vill släppa taget om. Meditera eller använd mindfulness så kan du koppla av. För snart tar du nya kliv framåt igen. Du kan få goda nyheter nu.

Skorpionen (23/10-21/11)

Du går in i en aktiv tid då du möter många nya människor. Du engagerar dig och är nyfiken på att nå ut på olika sätt med dina idéer. Lär dig gärna hur du kan nå ut via internet. Det kan ha varit lite stilla i din ekonomi men nu har du väldigt goda möjligheter att göra bra investeringar och bygga upp din ekonomi på bästa sätt.

Skytten (22/11-21/12)

Du har fokus på arbete och karriär under denna tid. Nya, höga, stora mål inspirerar dig. Du kan avancera i din karriär och få en tjänst som ger dig högre status. Du är fenomenal på att presentera (sälja) dig själv under denna tid. Inget kan stoppa dig, du är laddad med motivation så du kommer långt.

Stenbocken (22/12-19/1)

Du är mer kreativ och fritänkande under denna tid. Du sätter höga mål, men framför allt mål som gynnar din frihet. Resor och utbildning lockar dig nu och du vill tänka nytt, stort och fritt. Du söker högre sanningar och du kan även längta efter att börja skriva. En skrivkurs eller en resa blir perfekt under denna tid!

Vattumannen (20/1-18/2)

Du förändras mycket under denna tid och släpp taget om det som inte längre gynnar dig. Fokusera på vad som får dig att må bra, på ett inre plan och skapa nya vanor. Det är en riktigt bra tid för dig att se över gemensamma finanser nu. Det kan vara bra att gå igenom banklån, arv och andra ekonomiska frågor.

Fiskarna (19/2-20/3)

Du är inne i relationernas tid. Kärleken kan komma in i ditt liv och om du redan är upptagen kan kärleken djupna och tas till en ännu mer stabil nivå. Du är social och populär och njuter av sensommaren. Du kan också ingå i nya samarbeten med härliga människor. Njut av denna härliga tid då alla får uppleva ditt allra bästa jag.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com