Jungfrun är det dominanta tecknet, och då vill vi ha ordning och reda, struktur och tydlighet. Det är även en period fylld av möjligheter som kanske är för bra för att vara sanna. Eller åtminstone finns underbara möjligheter i din väg!

Månadens stjärntecken
Jungfrun (23/8-23/9)

Du lägger stort fokus på din ekonomi, det du äger och hur du bäst kan få dina pengar att växa. Du kan vilja se över dina bostadslån och liknande för att se om det kan bli mer ekonomiskt för dig. Du är självsäker och tar för dig och det är bra att sätta (höga) ekonomiska mål nu. Du är modigare än annars.

Väduren (21/3-19/4)

Du fortsätter ha fokus på att vara effektiv i dina dagliga rutiner och du har även fokus på relationer, du vill få in nya människor i ditt liv. Du har förändrats mycket och du kan längta efter att möta likasinnade. Inom ditt arbete kan förändringar äntligen falla på plats och nu är det full fart framåt som gäller.

Oxen (20/4-21/5)

Du njuter av livet och har härlig energi. Nu tar du tag i ditt liv, på alla plan. Framför allt det som rör dagliga rutiner, hälsa och bra vanor. Rikta din fokus mot nya mål som förbättrar din hälsa. Samtidigt vill du njuta av livet, så här krävs självrespekt och den envishet du besitter. Du lyckas bra.

Tvillingarna (22/5-20/6)

Du är full av energi och kreativitet. Tro på dig själv och sätt igång olika kreativa processer, sätt nya mål utifrån att skapa det liv du drömmer om. Du har laddat batterierna och det finns inget som kan hindra dig nu. Kärlek och romans finns omkring dig och du är väldigt attraktiv. Njut och ta för dig.

Kräftan (21/6-22/7)

Ditt hem är i fokus, du kanske vill försköna det och skapa en mysig oas inför höstkvällarna. Du umgås gärna med fortfarande med människor, men hellre hemma än ute i vimlet. Dina relationer kan ha gått på sparlåga en period men nu lossnar det i kärlekslivet. Du får en ny syn på dina relationer.

Lejonet (23/7-22/8)

Du är, som alltid, stjärnan i samlingen och du vill mingla och dela dina idéer med andra härliga människor. Denna period handlar mycket om kommunikation för dig. Det kan mycket väl vara förknippat med ditt sätt att tjäna pengar på. Se till att befinna dig i rätt sammanhang och berätta vad du gör och vad du vill.

Vågen (24/9-22/10)

Du blir mer utåtriktad. Du visar vem du är och vad du vill. Du tar nya kontakter och agerar på ett sätt som tar dig framåt. Du har mycket att dela med dig av och människor lyssnar. Något som rört ditt hem och familj blir lättare. Sätt nya personliga mål om vart du vill nå och vad du vill dela med dig till världen av.

Skorpionen (23/10-21/11)

Det händer mycket inom dig under denna tid. Du drar dig undan och vill få tid för dig själv, smälta alla intryck och ägna dig åt självreflektion och du förändras på ett inre plan. Kanske funderar du över livets mening, vem du egentligen är och andra stora frågor nu. Det är en väldigt bra tid för dig att skriva.

Skytten (22/11-21/12)

Du tänker väldigt stort under denna tid och kan bli engagerad i större engagemang, på ett internationellt plan. Internet är en nyckel för dig. Skriv, blogga och uttryck dig när du känner att du brinner för något. Du kan nå många under denna tid och skapa ett större nätverk utanför Sveriges gränser.

Stenbocken (22/12-19/1)

Du är åter på banan och lägger väldigt mycket fokus på arbete och din karriär. Du har en outtömlig energi och du gör väldigt bra i från dig. Om du vill söka en ny tjänst så passa på nu då du har lätt för att visa vem du är och vad du vill. Eller så blir en befordran aktuell. Sätt nya mål som har med din karriär att göra.

Vattumannen (20/1-18/2)

Din längtan efter att resa är stark. Kan du inte resa iväg så förkovra dig, läs, lyssna på poddar och annat som intresserar dig. Du längtar efter frihet och att se saker och ting ur ett större perspektiv. Du har förändrats och din rebelliska sida kommer till uttryck nu, du vill inte längre sitta fast i gamla mönster.

Fiskarna (19/2-20/3)

Du är inne i en period med djupa förändringar. Du värdesätter det som är äkta, djupt och nära nu, gärna i din kärleksrelation, om du är upptagen. Annars är möjligheten stor att någon kommer in i ditt liv och skakar om ditt känsloliv, rejält. Passion och djupa känslor är det som gäller! Du får nya insikter.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com