Det är skorpionens tid nu. Så, här kommer alla, djupa, känslor på en och samma gång. Merkurius går dessutom retrograd så var extra noga med allt som har med kommunikation att göra! Det blir lätt missförstånd och förseningar, undvik helst att skriva på viktiga avtal.

Månadens stjärntecken
Skorpionen 23/10–21/11

Du strålar nu då det är din tid på året! Du visar framfötterna och har mycket drivkraft i att följa den strategi och nå de mål du har satt upp. Andra ser dig och din framgång så du kan få intressanta erbjudanden under denna tid. Du är mer extrovert och modig och utmanar dig själv på ett härligt sätt! Du når dina mål!

Väduren 21/3–19/4

Det är en fin månad för dig att ta hand om dig själv och din hälsa på ett djupare plan. En detox känns underbar och ger dig ny energi. Det är en bra tid att gå igenom ekonomin, både den du delar med andra och din egen. Var extra noga med alla papper och avtal, framförallt i den ekonomi som du delar med andra.

Oxen 20/4–21/5

Dina relationer blomstrar på alla plan. Om du är singel kan du mycket väl möta kärleken nu, om du är upptagen växer relationen på ett fint sätt. Det kan dock finnas en liten risk för missförstånd, var klar och tydlig i hur du uttrycker dig och se till att du förstår på rätt sätt. Dela din kärlek med världen!

Tvillingarna 22/5–20/6

Nu är du i ditt esse och det är mycket arbete på agendan. Samtidigt som du vill ta hand om hälsan, träna och vara aktiv. Ställ inte för höga krav på dig själv, gör en sak i taget annars blir du ofokuserad och stressad av att inte hinna med. Ta en sak i taget och det viktigaste först, så lyckas du! Var snäll mot dig själv!

Kräftan 21/6–22/7

Fylld av härliga känslor så sätter du nöjen på agendan. Du roar dig och är väldigt tilldragande! Du är kreativ och underbar att umgås med och du är flirtigare än normalt och strålar som en stjärna! Längtar du efter kärleken så ta chansen nu! Om du har vuxna barn så umgås du gärna med dom, en resa skulle passa perfekt!

Lejonet 23/7–22/8

Du ägnar dig åt hem och familj och använder dina kreativa sidor åt att inreda och skapa en underbar miljö hemma. Med hela din kreativa lejonenergi styr du upp din familj, det kan vara något missförstånd som du får gå in och klargöra i familjen. Du säger ifrån och visar tydligt var gränserna går, på ditt varma och hjärtliga sätt!

Jungfrun 23/8–23/9

Det är en härlig tid för dig att lära dig nytt, kurser och utbildningar passar perfekt. Det är en bra tid att nå ut i olika sammanhang och träffa nya människor, även internet är gynnsamt. Var noga med allt som har med kommunikation att göra, även transporter. Du är alltid noggrann, men ha extra koll!

Vågen 24/9–22/10

Det är en bra tid nu att gå igenom din ekonomi och ditt ägande och göra nya, bra planer för din ekonomi. Du kan också hitta olika sätt att förbättra din ekonomi. Du drar enkelt ner på kostnader! Det kan vara något med din ekonomi som du går tillbaka och tittar på och får en bra lösning i slutet av perioden.

Skytten 22/11–21/12

Du längtar efter att få vara mer för dig själv och att få möjlighet att reflektera över livet. Du som oftast är aktiv och rastlös känner nu att du helst vill vara på egen hand, meditera, promenera och reflektera över året som gått. Det är en fin tid att ladda batterierna! Du söker svar på ett inre plan.

Stenbocken 22/12–19/1

Du är målinriktad och social. Du har förändrats mycket de senaste åren och känner dig mer fri. Du tittar på andra sätt att arbeta på, för att inte sitta på samma kontor varje dag. Du kan vilja arbete mer via internet i ditt arbete vilket kan ge dig möjlighet att arbeta hemifrån eller på en annan plats ute i världen.

Vattumannen 20/1–18/2

Du har din karriär i fokus och du visar framfötterna rejält. Du kan få erbjudande om ett nytt, spännande arbete. Se till så du har koll på avtal och villkor. Undvik helst att skriva kontrakt 30/10-21/11, om du ändå ska skriva avtal ha extra koll så att allt blir rätt. Du är kreativ och nytänkande och du ser nya möjligheter där andra ser hinder. Karriären blomstrar!

Fiskarna 19/2–20/3

Resor, på inre eller yttre plan är givande för dig nu. Läs böcker eller res. Du söker efter visdom, större förståelse och kunskap. Nya drömmar och visioner kommer till dig och en längtan efter större frihet. Något juridiskt du väntar på kan ta längre tid än väntat, men klarna upp i slutet av perioden.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com