Våren är här, solen är i Oxen och det är en härlig tid att vara ute och göra fint. Den 7 maj har vi en mäktig fullmåne i Skorpionen och många känslor kan komma upp till ytan.

Månadens stjärntecken
Oxen 20/4-21/5

Du är i ditt esse och du startar en ny årscykel i samband med din födelsedag. Sätt stora mål och gör planer för att skapa de förändringar du önskar. Skriv ner det du vill uppnå, både i ditt privata liv, och för din karriär och för din ekonomi.

Väduren 21/3-19/4

Ditt ägande, din ekonomi och din trygghet är det du siktar på nu. Något som rör ekonomin kan bli klart, vilket ökar din trygghet. Du får även intressanta idéer som gynnar din ekonomi, det kan handla om att skapa inkomster via kommunikation.

Tvillingarna 22/5-20/6

Det är bra för dig att reflektera över året som varit innan solen går in i Tvillingarna och startar en ny årscykel. Du vill ha mer tid för dig själv för att hinna smälta allt som hänt. Skriv gärna dina erfarenheter från det senaste året.

Kräftan 21/6-22/7

Du är i en härlig, social tid och är mer utåtriktad än vanligt. Du engagerar dig gärna i det som är bra för mänskligheten, du har ett stort hjärta. Du lär känna dig själv på ett djupare plan och får insikter om vem du är och vad du längtar efter.

Lejonet 23/7-22/8

Du siktar på din karriär och på dina livsmål. Du är driven, framåt och modig, så ta nya kliv och visa vad du vill. Du får nya, kvicka idéer som gynnar din karriär. Även dina relationer och ditt hemliv är gynnsamt under denna tid. Du är extra attraktiv.

Jungrun 23/8-23/9

Du är social, framåt och tänker i nya banor. Din längtan efter frihet kan få dig att fundera på en annan livsstil, där du kan arbeta mer med vad och var du vill. Sikta på ditt skrivande, talande och att lära dig att undervisa. Du kan mer än du tror.

Vågen 24/9-22/10

Du som alltid är social väljer nu att vara mer för dig själv. Det är gynnsamt för dig att gå i terapi eller lära dig mer om dig själv på ett annat sätt. Balansen är så viktig för dig, så ställ dig frågan hur du kan skapa mer balans i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21/11

Dina relationer är i fokus och du ser klart och tydligt på de människor du omger dig med. Du utvecklas mycket under denna tid och det vill till att dina relationer också utvecklas, annars kan du vilja släppa taget nu. Du gör nya insikter om dig själv!

Skytten 22/11-21/12

Du har som alltid full fart och nu lägger du mycket tid på ditt arbete, träning och renlevnad. Allt känns viktigt för dig och du lyckas hinna med allt. Kärleken ligger i luften och om du är singel kan kärleken slå till. Om du redan har en relation så blomstrar den.

Stenbocken 22/12-19/1

Du som alltid är väldigt seriös har en mer cool och fri inställning till livet just nu. Du vill njuta av livet och omge dig med härliga människor, gärna i vackra miljöer. Du är kreativ och kan få nya idéer som även kan gynna dig ekonomiskt. Njut!

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar dig åt ditt hem och dina nära och kära. Du är inne i en kreativ fas och det känns som att det är på hemmaplan som din kreativitet kommer bäst till uttryck. Vattumannen är alltid före sin tid så släpp fram din originalitet, skapa något nytt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sällskaplig och social, du inspirerar och inspireras av andra. Att resa iväg för att lära nytt och uppleva andra miljöer är gynnsamt, satsa på kommunikation som skrivande, talande eller konst. En skrivkurs på en spännande plats är perfekt.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com