Nu är många planeter samlade i Vågens tecken, nu eftersträvar vi balans och harmoni. Det är fina veckor med mjukare energi då Venus, kärlekens planet, möter flera andra planeter och sprider balans. Relationer är gynnsamma men släpp taget om det som inte längre är bra.

Månadens stjärntecken
Vågen 24/9–22/10

Nu är det vågens tid och du är i ditt esse och siktet är framåt! Denna tid på året startar du en ny årscykel. Sätt nya mål, kliv framåt och visa vem du är och vad du vill. Du har säkert sammanfattat hur det gångna året har varit, utgå ifrån det och skapa de förändringar du önskar! Le och du är oemotståndlig!

Väduren 21/3–19/4

Nu gynnas alla relationer i ditt liv och du är mer social. Kärlek är temat för dig och om du är stadgad flyter relationen på på ett fint sätt och är du singel kan kärleken mycket väl dyka upp. Det är en tid för härliga tillställningar och du passar på att träffa nya vänner. Alla former av samarbete är gynnsamma under denna tid.

Oxen 20/4–21/5

För dig präglas perioden av arbete. Det är för mycket arbete och du eftersträvar att hitta en bra balans så inte arbetet tar över för mycket. Se över ditt arbete, kanske har du för mycket på ditt bord? Be om hjälp, samarbeten är bra denna tid. Även din hälsa bör du se över och skapa bra rutiner för att du ska hinna må bra också.

Tvillingarna 22/5–20/6

Detta är en underbar, rolig tid fylld av nöjen och du leker dig fram genom livet. En kärleksaffär kan förgylla ditt liv, om du redan är upptagen så blir det ny energi i relationen med din lekfulla busighet. Din kreativitet är på topp! Gör verklighet av de underbara idéer som kommer till dig nu!

Kräftan 21/6–22/7

Du har fokus på hem och familj under denna tid. Ditt hem är din borg och du kan vilja försköna, ändra, måla och skapa ”ett nytt hem”. Du samlar gärna dina nära och kära i ditt vackra hem och njuter mest på hemmaplan. Det är en bra tid för dig att rensa upp i gamla minnen och vara i nuet och framåt. Skapa nya minnen!

Lejonet 23/7–22/8

Nu är du i ditt kommunikativa esse. Du lyser som en stjärna, du är en sann ledare och en kreativ inspiratör och nu har du väldigt lätt att nå ut till många; dels genom internet men också genom att nätverka och föreläsa i olika sammanhang. Du kan vilja lära dig nya sätt att nå ut med digitala produkter, gör det och du kommer lyckas!

Jungfrun 23/8–23/9

Det är en gynnsam tid för din ekonomi och det du äger. Det är bra för dig att gå igenom och se över dina kostnader och kanske göra smarta besparingar. Du kan även dela med dig av det du är bra på, på olika sätt och öka dina inkomster. Dela dina gåvor med världen. Det är även en gynnsam tid för löneförhöjning.

Skorpionen 23/10–21/11

Nu är det tid för dig att få dra dig undan och reflektera över livets stora frågor, över vem du är och vem du vill vara. Du kan vara trött under period så planera för att få den egentid du så väl behöver. Det är gynnsamt att gå på hälsokontroll eller till läkaren om du skjutit på det. Fördjupa dig i dina intressen!

Skytten 22/11–21/12

Du vill nå ut, möta människor och kanske engagera dig i djurs och människors rättigheter. Det är en väldigt bra tid att mötas i communities, via internet eller på föreläsningar och liknande. Ditt engagemang är starkt och du söker likasinnade. Det är en bra tid att lära dig mer om digitala produkter.

Stenbocken 22/12–19/1

Nu är det din tid för att ha fokus på karriär och social status. Du älskar det! Du har arbetat hårt det senaste året och nu kan mycket väl den belöning du längtat efter komma. Det kan vara en ny tjänst eller ett nytt samarbete. Du är oerhört plikttrogen, målmedveten och det har uppmärksammats. Du lyckas verkligen!

Vattumannen 20/1–18/2

Du längtar efter att lära under denna tid. Det kan vara via studier eller genom att resa och möta andra människor. Du lär dig lätt och du är genialisk på att snappa upp kunskapen som finns mellan raderna och det är en utvecklande tid för dig. Du dras till visa och kloka människor. Kanske vill du skaffa en mentor, coach eller liknande.

Fiskarna 19/2–20/3

Detta är en lugnare tid för dig, du dras till spirituell utveckling och kan ha starka upplevelser. Du är av naturen en djup känslomässig själ och nu får du ägna dig åt dig själv på ett själsligt plan. Om du ägnar dig åt konstnärlighet är detta en fin tid till att skapa. Du söker djup och närhet. Du ser även över din ekonomi.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com