Med solen i härliga Väduren och Jupiter i positiva Skytten får vi en härlig start på våren. Budbäraren Merkurius rör sig åter framåt på himlen och skapar livliga diskussioner, framför allt inom arbetet.

Ditt horoskop 28 mars – 25 april

Väduren (21/3 – 19/4) Månadens tecken

Våren är här och det är Vädurens tid. Du har utvecklats mycket under den senaste tiden och nu vill du visa världen vem du är, igen. Om det känns som att du kört fast i arbetslivet, ha tålamod, det ser snart mycket bättre ut. Den 5/4 är det nymåne i Väduren, en underbar tid för dig att sätta nya, personliga mål.

Oxen (20/4-21/5)

Du är inne i en rejäl utveckling under denna period. Det händer mycket inom dig, du kan verkligen ha en längtan efter att veta vem du är och utvecklas. Du är i en tid av förändringar och det är bra för dig att vara flexibel och fokusera på nya möjligheter, om det inte blir som du förväntat dig. Förändringar leder framåt.

Tvillingarna (22/5 – 20/6)

Detta är en tid för stora drömmar för dig. Det är en underbar tid att kunna nå ut till större grupper av människor, kanske genom det du skriver. Du är positiv och det uppmärksammas även inom ditt arbete. Sätt stora mål under denna period. Sikta mot stjärnorna och gör klart dina kreativa projekt.

Kräftan (21/6 – 22/7)

Arbetet ligger i fokus för dig och du kan få nya möjligheter. Du är bra på långsiktig planering och tvivla inte på dig själv. Det är även en tid då du kan vilja lära dig nya saker, kanske genom en resa? Vad det gäller din familj är det något som äntligen blir klart, som kan ha pågått sedan i höstas. Tro på dig själv.

Lejonet (23/7 – 22/8)

Den här perioden är underbart kreativ för dig. Den är dessutom förenad med resande, så du kan få förena nytta med nöje, framför allt om du siktar på att nå ut internationellt. Sök dig ut i nya nätverk, eller res iväg och möt nya människor. Använd din kreativitet och skapa nya möjligheter långt ifrån det vanliga.

Jungfrun (23/8 – 23/9)

Detta är en period för förändring och transformation för dig. Du kanske har en längtan att skapa förändringar i djupet av dig själv. Det är en väldigt bra tid för att samtala med en terapeut av något slag. Denna tid handlar även om pengar, det kan vara arv, gåvor, bodelning, skilsmässa eller annat som blir färdigt nu. Ha tillit.

Vågen (24/9 – 22/10)

Nu är en social och kärleksfull tid. Dina relationer blomstrar, du är modig och drömmer stora drömmar, omge dig med likasinnade. Du visar framfötterna och utvecklas i full fart. Släpp det förflutna och se vem du har utvecklats till det senaste halvåret. Den 19/4 är det fullmåne i Vågen – kanske vill du släppa taget om relationer som inte längre gynnar dig.

Skorpionen (23/10 – 21/11)

Du är en mästare på att strategiskt planera och organisera och nu lägger du krutet på ditt dagliga arbete. Det är en gynnsam tid för dig, men glöm inte bort hälsan. Arbeta lagom och försök även att få ut en del av din energi fysiskt. Tankarna klarnar när du slappnar av och då kan du faktiskt bli mer effektiv. Försök hinna med att vara social också.

Skytten (22/11 – 21/12)

Njut av denna härliga, flirtiga och positiva tid. Använd din kreativitet och skapa det du längtat efter. Du har mycket energi och du är väldigt attraktiv. Du kan ha en längtan efter att resa iväg och få några dagars frihet. Du kan även få goda nyheter om dina barn, de kan dela med sig av drömmar inför framtiden.

Stenbocken (22/12 – 19/1)

Nu är det familjen som är i fokus, på olika sätt. Du kan vilja förändra ditt hem eller flytta. Din familj är viktig för dig och du kan vilja måna om dina nära och kära. Du kan känna dig lite sentimental och minnas dig tillbaka till barndomen. Kom ihåg att du är bra för den du är, inte bara för det du presterar.

Vattumannen (20/1 – 18/2)

Det är full fart under denna tid, du är gärna i rörelse och längtar efter större frihet. En kurs under denna period kan passa perfekt. Du nätverkar gärna och skapar nya kontakter i olika sammanhang. Du är social och umgås gärna med dina bekanta och med eventuella syskon. Kommunikationen är lysande.

Fiskarna (19/2 – 20/3)

Ekonomin blomstrar och du kan absolut unna dig att handla det du längtar efter. Du kan fundera en del på ditt eget värde under denna period, stärk dig själv och visa framfötterna. DU kan mer än du tror. Om du längtar efter att söka ett nytt arbete så lita till din intuition och våga visa vem du är. Tro på dig själv.