Solen är nu i Oxen och den 3 maj är det dags att tydligt säga vad du tycker. Runt den 10-15 maj har vi ett fint möte mellan Venus och Mars, himlens kärlekspar, så ny spirar kärleken. Även lyckoplaneten Jupiter är med på ett hörn.

Månadens stjärntecken, Oxen (20/4-21/5)

Nu när solen vandrar igenom ditt tecken är det din tid på året. Sammanfatta gärna året som varit, se vad du lärt dig och gör nya härliga planer. Det är en bra tid ekonomiskt, men se upp för impulsköp. Någon i din närhet kan behöva din hjälp, men låt inte någon annans behov vara viktigare än dina egna.

Väduren (21/3-19/4)

Det är en underbar tid för dig – du är attraktiv och vacker och människor påverkas av dig. Du fokuserar på dina mål och att ta dig fram, du kanske får ett jobberbjudande eller får en skjuts i nuvarande arbete. Det är gynnsamt för dig att sätta nya ekonomiska mål, även med investeringar.

Tvillingarna (22/5-20/6)

Efter en så positiv start för dig under året kan du nu känna ett behov av att komma i kapp dig själsligt, samtidigt som du vill omge dig med härliga människor. Harmoni och balans är viktigt. Det är tid för reflektion. Du kan dras åt det spirituella hållet under denna tid. Meditation kan vara väldigt bra.

Kräftan (21/6-22/7)

Du är inne i en tid som är gynnsam för nätverkande, använd dig av ditt stora kontaktnät för att nå ut med det du önskar. Dina vänner är viktiga för dig. Under denna tid kan du även bli klar över vilka som dina äkta vänner och lita på din intuition om någon inte känns ärlig. Visa framfötterna på ditt arbete, du kan.

Lejonet (23/7-22/8)

Du har fokus på din karriär, dina livsmål och vad du önskar framåt. Du kan få fina erbjudanden. Du kan känna en längtan efter frihet att få uttrycka din härliga kreativitet. Om du inte arbetar kreativt låt din fritid fyllas med kreativ aktivitet, skapa drömmar och låt din underbara lyskraft få stråla.

Jungfrun (23/8-23/9)

Nu är du inne i en riktigt bra tid i din karriär. Projekt och mål går i lås och du är vetgirig och nyfiken. Du vill kanske gå en kurs och lära dig något nytt. Detta är en underbar tid för dig att skriva och få dina verk publicerade. Lyssna på din inre röst, vad vill du dela med dig av till världen. Sikta högt.

Vågen (24/9-22/10)

En underbar tid för kärlek och närhet väntar dig nu. Om du är singel så dejta under denna tid, du är mer öppen och kärleksfull än normalt. Det är en bra tid att se över din ekonomi och kanske förändra lån, försäkringar eller annat. Detta är en tid då du förändras mycket på ett djupare plan. Nya relationer väntar.

Skorpionen (23/10-21/11)

Detta är en härlig, social tid för dig. Du är med där det händer och träffar nya människor. Du dras till människor som utstrålar framgång. Det som rör gemensam ekonomi kan också vara viktigt, det kan handla om det du äger gemensamt med någon, ett arv eller annat. Du vill helst ägna dig åt romantik.

Skytten (22/11-21/12)

Under denna tid behöver du ta tag i ditt liv. Du kan få utökat ansvar på arbetet och med planering fixar du det galant. Det kan uppstå konflikter i dina nära relationer, försök se vad det handlar om, ta dig tid att fundera, se situationen från den andra personens perspektiv och fatta inga förhastade beslut.

Stenbocken (22/12-19/1)

Du har en underbar tid nu. Arbetslivet flyter på och det finns även tid för att roa dig, möta vänner och glädjas åt livet. Det behöver du, som alltid är så seriös. Du kan känna dig mer flirtig och utstråla större attraktion. Din hälsa och dina vanor ser du över nu och skapar förbättringar. Ha kul.

Vattumannen (20/1-18/2)

Du har fokus på din familj och ditt hem under denna tid. Att umgås med dina nära och kära ger dig mycket glädje. Du kanske vill förändra ditt hem under denna tid, måla fixa och göra förbättringar. Du är även social och sträcker ut handen mot grannar, vänner och bekanta, det är en tid då du är väldigt närvarande.

Fiskarna (19/2-20/3)

Under denna tid är du aktiv och vill resa. Många Fiskar är författarsjälar så kanske vill du under denna tid utveckla ditt skrivande? En skrivarkurs passar väldigt bra, eller starta en blogg eller skriv på det sätt som passar dig. Satsa på att nå ut. Det är även en tid då du lätt kan öka dina inkomster.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com