Solen är i originella Vattumannen och det är en härlig, intellektuell tid, men många spännande tankar. Mars befinner sig i Skytten, använd motivationen och Vattumannens originalitet får sätta nya mål. Spännande nyheter väntar.

Månadens stjärntecken
Vattumannen 20/1–18/2

Nu är det din tid på året! Du visar för världen vem du är, med din originalitet och ditt sätt att tänka. Du är ofta långt före din tid, låt andra inspireras av dina visioner och låt dig inte hindras. Internet är din plats, nå ut med dina ideér där.

Väduren 21/3–19/4

Efter att ha lagt mycket energi på din karriär är du nu i en mer social period. Du passar på att möta människor på alla sätt du kan. Du reflekterar också över vem du är, och det är en fin tid att hitta din inre harmoni. Du är attraktiv och gör intryck.

Oxen 20/4–21/5

Du inriktar dig på din karriär, har gjort nya insikter och vill lära dig nya saker. Du kan längta efter större frihet i ditt liv, det gäller också i karriären. Reflektera över vart du är väg, och ta sikte på att förverkliga dig själv och dina drömmar.

Tvillingarna 22/5–20/6

Nya, stora drömmar och visioner kommer till dig. Du kan vilja resa och för att känna att du bidrar till världen. Att planera en resa som volontär är perfekt. Du vill lära dig nytt och gärna ha nytta av det i din karriär.

Kräftan 21/6–22/7

Du skapar tid för dig själv och sätter dina behov främst. Du funderar på vem du är och hur du fungerar, och lär dig mycket om dig själv. Terapi är jättebra, men även att skriva ner dina känslor, då ser du allt på ett klarar sätt. Du är kraftfull.

Lejonet 23/7–22/8

Dina relationer hamnar i fokus. Du är generös och godhjärtad och andra vill gärna vara i ditt sällskap, ingen kan stråla som du! Din kreativitet är på topp. Fullmånen i Lejonet den 9 februari fullbordar din personliga utveckling på något sätt. Tänk nytt!

Jungfrun 23/8–23/9

Det här är en härlig tid på året då du är i full fart. Du är en stjärna på att arbeta men lägger också fokus på allt du vill hinna med varje dag; hälsa, arbeta och familjeliv. Försök se allt ur ett större perspektiv och skapa gynnsamma rutiner för dig.

Vågen 24/9–22/10

Du är i en underbar kreativ period. Du fylls med nya idéer, tankar och mål. Tänk utanför boxen och var kreativ på ditt eget vis. Nöjen och resor lockar också, och att vara i lyxiga miljöer. Res iväg och få inspiration, antingen till solen eller på spa.

Skorpionen 23/10–21/11

Du omger dig just nu gärna med nära och kära på hemmaplan. Det är i ditt hem som du får mest inspiration, fundera på om du kan arbeta mer hemifrån. Skorpionen är ofta en författarsjäl, ägna dig gärna åt att skriva, det kan skapa nya möjligheter.

Skytten 22/11–21/12

Du vet vem du är, ditt självförtroende är lysande och du deltar gärna i olika sociala sammanhang för att visa för världen vem du är. Du har lätt att lära under denna tid, är nyfiken och intresserad. Du kanske funderar på att vidareutbilda dig. Gör det!

Stenbocken 22/12–19/1

Du har fokus på det du äger och på din ekonomi. Efter de senaste årens djupa förändringar inom dig kan du vilja uppgradera ditt liv så att det bättre passar den du har blivit. Det kan också innebära att du vill tjäna pengar på andra, mer fria sätt.

Fiskarna 19/2–20/3

Du vill helst ägna dig åt dig själv, dina drömmar och åt att hitta din intuition och inspiration. Du är konstnärlig och spirituell och det är en underbar tid för dig att skapa, måla, skriva, sjunga och annat som ger utlopp för din känslighet. Du inspirerar!

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com