Nu flyttar lyckoplaneten in i stenbocken – och det är stenbockens år! Jupiters förflyttning påverkar oss alla och denna period visar vad vi brinner för under 2020. Det är en härlig och optimistisk tid!

Månadens stjärntecken
Skytten 22/11–21/12

Det är din tid på året skytt! Du visar vad du vill och vem du är, fylld av mod och kraft! Du drömmer stort och har utvecklats mycket under året som gått, då din egen planet, lyckoplaneten jupiter varit hemma i skytten. Det är dags att göra verklighet av dina stora drömmar, du är framgångsrik så följ din vision!

Väduren 21/3–19/4

Du får förnyad energi och längtar efter att resa, lära dig nytt, utvecklas och expandera! Din karriär är lysande och du eftersträvar kanske att arbeta med större frihet, även andra länder kan locka. Karriären är lysande och dina visioner är starka! Att resa är perfekt nu och att drömma dig bort genom böcker.

Oxen 20/4–21/5

Du lägger fokus på frågor gällande ekonomi och ser över allt som har med gemensamt ägande att göra. Det är en bra ekonomisk tid för dig. Det är även en bra tid för dig att släppa taget om gammalt på alla plan, detoxa, rensa ut och gör dig av med det som inte längre gynnar dig. Sätt nya ekonomiska och personliga mål!

Tvillingarna 22/5–20/6

Relationernas tid är här för dig! Längtar du efter att träffa kärleken är detta en perfekt tid! Om du redan har en relation så fördjupas kärleken och allt känns helt rätt! Dina vänner betyder mycket och du kan träffa nya, intressanta vänner som du känner dig likasinnad med. Du är social och populär!

Kräftan 21/6–22/7

Det är mycket på arbetet under december och du gör bra ifrån dig. Överordnade ser dina insatser och du belönas på ett eller annat sätt. När du arbetar så mycket är det också viktigt att tänka på hälsan, försök hitta en bra balans så du mår bra. Ät rätt, rör på dig så du får energi till allt arbete som väntar nu.

Lejonet 23/7–22/8

Lejon, nu strålar du och det är tid att roa dig och att vara kreativ på alla plan! Nöjen, glamour och vackra miljöer tilltalar dig. Kanske hinner du med en resa under perioden, eller en natt på ett lyxigt hotell? Din kreativitet blomstrar och du kan få fina erbjudanden. Beundrare har du gott om och kärleken kan slå till.

Jungfrun 23/8–23/9

Du känner störst glädje på hemmaplan, tillsammans med dina nära och kära! Du förskönar, julpyntar och gör hemmet vackert. Du vill vara omgiven av allt det vackra. Det är en perfekt tid att finna inspirationen hemma och skapa, måla och skriva. Du är en duktig skribent och kan få dina böcker utgivna.

Vågen 24/9–22/10

Kommunikation på alla plan är temat nu! Du når ut på många sätt, via nätverk, internet och även internationellt. Författarskap är väldigt gynnsamt, sikta högt och var strukturerad. Du är vetgirig och lär gärna nytt, en skrivkurs eller en kurs om hur du når ut via sociala medier kan ge dig väldigt mycket!

Skorpionen 23/10–21/11

Allt som har med ekonomi att göra är gynnsamt för dig. Ekonomiska möjligheter, löneförhöjning och investeringar ser lysande ut. Du kan få smarta affärsideér som du vill nå ut med och 2020 är perfekt för just det. Så sätt visionära mål! Du är en underbar författarsjäl, använd den förmågan, du kommer att lyckas!

Stenbocken 22/12–19/1

Nu påbörjas Stenbockens år och du går in i en ny 12-årsfas. Reflektera över vad som hände 2008, 1996 och 1984 så kan du få ledtrådar över vilka förändringar som brukar ske när denna cykel tidigare har inträffat. Det är en underbar tid för dig att sätta upp nya mål och visioner inför åren som kommer!

Vattumannen 20/1–18/2

Det är full fart och du är med där det händer! Event, mingel och spännande engagemang lockar dig! Du hittar motivation i det du brinner för och du kan komma att engagera dig i nya sammanhang för att hjälpa världen. Du tänker nytt och kan få nya livsdrömmar nu, även på ett internationellt plan. Tänk nytt!

Fiskarna 19/2–20/3

Din karriär blomstrar och du kan ta nya kliv. Du är ödmjuk och arbetar ofta på i det tysta, men dina överordnade ser dig nu. Var modig och ta de chanser du får. Du går in i en period då du längtar efter att lära dig nya saker och att expandera så du ska tacka ja till erbjudanden i din karriär, tänk ”learning by doing”.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com