Solen är i Tvillingarna och det gör oss nyfikna, alerta och kvicka. Det är en social och bra tid för att lära nytt och ta nya steg i livet. Passa på att boka in fika, mingel och njut av sommaren.

Månadens stjärntecken
Tvillingarna 22/5-20/6

Nu är det din tid på året och du älskar denna sociala försommartid. Du är självsäker och vet vad du vill. Du är attraktiv och tilldragande. Sätt upp nya mål för året som kommer vid nymånen den 22 maj. Sikta högt och tro på dig själv.

Väduren 21/3-19/4

Du är utåtriktad, nyfiken och social. Kommunikation är din starka sida under denna tid. Du är även intellektuell och det är en fantastisk tid för att lära dig nytt. Du är väldigt kreativ på hur du sätter ord på saker och ting, så skriv och skapa.

Oxen 20/4-21/5

Du riktar fokus på din ekonomi och på det du äger. Med nymånen i ditt hus för ekonomi är det perfekt att sätta upp nya mål som har med din ekonomi att göra den 22 maj. Du har flow i allt som rör ekonomi och en löneförhöjning kan bli aktuell.

Kräftan 21/6-22/7

Sommaren står för dörren och du vill få tid för dig själv. Du reflekterar över året som gått och hittar svaren djupt inom dig. Det senaste året har gett dig erfarenheter som fått dig att växa som människa. Stillhet och egentid ger dig inspiration.

Lejon 23/7-22/8

Du har mängder av enregi och du är väldigt social. Nu älskar du att vara bland människor, ju fler desto bättre för du vill gärna vara i stora sällskap. Allt som har med internet att göra är gynnsamt för dig nu så satsa på att lära dig mer om digitala produkter.

Jungfrun 23/8-23/9

Du flitiga Jungfru lägger allt fokus på karriären under denna försommarmånad. Du är driven och motiverad så visa framfötterna, det kan verkligen löna sig nu. Den 22 maj är perfekt för dig att sätta nya mål för karriären kommande år. Sikta högt!

Vågen 24/9-22/10

Du söker svar på livets svåra frågor och längtar efter kunskap och visdom. Att lära dig nya saker och eller att resa långt bort för att berikas av erfarenheter och andra kulturer lockar. Planera gärna in en utbildning eller en långresa.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är romantisk, passionerad och intensiv! Närhet och intimitet lockar, du reflekterar och ägnar dig åt egenterapi, vilket hjälper dig att utvecklas. Det som rör ekonomi och som du delar med någon annan – som ägarskap, arv eller liknande – blir nu klart.

Skytten 22/11-21/12

Kärleken lyser mot dig nu. Den kan slå till och är du i en relation blomstrar den. Även dina vänner får din uppmärksam och du är flirtig, sällskaplig och väldigt härlig att hänga med. Så passa på att roa dig i försommarkvällarna!

Stenbocken 22/12-19/1

Du alltid seriös och har fått förnyad kraft i arbetet och lägger mycket tid där. Du är ambitiös, visa framfötterna, det kan ge dig en befordran. Du är även medveten om hälsa och träning så dagarna är fyllda av hårt arbete och träning.

Vattumannen 21/1 -18/2

Det är en social och väldigt kreativ tid för dig. Du roar dig och umgås med folk och kommer på en massa idéer. Du längtar efter vidgade vyer, så gör en kortare resa för att möta nya människor i härliga miljöer. Livet leker och du kärleken är på topp.

Fiskarna 19/2-20/3

Det som lockar dig mest denna tid är att få vara hemma och umgås med dina nära och kära. Du njuter av att försköna ditt hem och din trädgård, omgiven av din familj. Det är en bra tid för renovering. Du pysslar, förskönar och laddar batterierna.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com