Solen och Merkurius befinner sig i Fiskarna – vilket ger en längtan att se livet genom rosa glasögon och på olika sätt hitta inspiration. Det är en underbar tid att måla, skriva, sjunga och skapa! Stenbockens energi är också stark, och motiverar till att satsa på karriären!

Månadens stjärntecken
Fiskarna 20/2–20/3

Detta är din tid på året! Lev dina drömmar och tro på dig själv. Du är en inspirerande konstnärssjäl innerst inne. Har du utvecklat den sidan av dig själv? Annars kan det vara läge nu. Din ödmjukhet gör att du oftast sätter andra i första rummet, men ge dig själv utrymme nu. Du är inspirerande!

Väduren 21/3–20/4

Du längtar efter att få reflektera över året som varit, över de erfarenheter du gjort och de läxor du lärt. Ägna månaden åt att sammanfatta de senaste 12 månaderna innan Solen åter går in i Väduren. Du är motiverad och ägnar dig också åt din karriär, som går riktigt bra.

Oxen 21/4–21/5

Just nu minglar du och älskar att träffa människor i alla möjliga sammanhang. Du vill lära dig nya saker, så att påbörja en kurs eller utbildning passar perfekt. Ditt liv är i förändring, och ju mer flexibel du kan vara desto bättre. Ta de möjligheter som kommer i din väg. Släpp det gamla!

Tvillingarna 22/5–20/6

Du siktar på din karriär och din sociala status med en härlig målmedvetenhet. Du tillägnar dig nya kunskaper och du är lättlärd och smart. Visa för dina överordnade vem du är och vad du vill. Du mognar och förändras under denna tid, är djupare och mer kraftfull. Du vill lära känna dig själv på djupet.

Kräftan 21/6–21/7

Du är en vis och klok människa och nu längtar du efter att lära dig ännu mer och vidga dina vyer. Du längtar efter att få större kunskap och insikter, en resa med ett sådant tema passar perfekt. Du ägnar dig gärna åt dina nära och kära, och dina relationer är fina. Du engagerar dig gärna i din partner och dina vänner.

Lejonet 22/7–22/8

Det är en fin tid för dig att lära känna dig själv på ett djupare plan, terapi är gynnsamt, men också att på egen hand läsa djupare ämnen. Se över den ekonomi som du delar med andra, det kan vara arv, försäkringar eller annat som du behöver få ordning på. Det gynnar dig att gå igenom dina avtal och papper ordentligt.

Jungfrun 23/8–22/9

Dina relationer är i fokus under perioden, du umgås gärna med din kärlek och dina vänner. Om du är singel har du goda möjligheter att träffa kärleken nu, då två planeter ger dig lycka i kärlek. Du är gärna ute och roar dig och träffar människor. Du är kreativ och har mycket på gång denna härliga tid.

Vågen 23/9–22/10

Du vill få ordning på ditt livspussel och få in det du inte hinner med i ditt dagsschema; jobb, fritid och hälsa. Struktur och tydlighet hjälper dig. Du som normalt är supersocial är helst på hemmaplan den här perioden. Du njuter av att ordna och greja, och du blir inspirerad av att skapa ett vackert hem.

Skorpionen 23/10–21/11

Du är just nu supersocial och dessutom mer extrovert än vanligt. Du vill gärna mingla och möta nya människor i olika sammanhang, roar dig gärna i vackra miljöer och din kreativitet är på topp. Det finns ett dramatiskt skimmer över dig och du gör intryck, så passa på att prata om det du vill nå ut med.

Skytten 22/11–20/12

Det är på hemmaplan du lägger ditt fokus. Du blir inspirerad av att få vara i din egen miljö. Kanske vill du skapa förändringar i ditt hem, då passar det bra. Det är även en bra tid för dig att se över din ekonomi. Investera i en ny bostad? Tiden är gynnsam, men undvik att skriva avtal till efter 10/3.

Stenbocken 21/12–20/1

Det är fullt hus i Stenbocken och framför allt är det din egen utveckling du brinner för nu. Vem är du? Vad vill du? Reflektera över det och visa världen den du är och har blivit, då du utvecklats mycket de senaste åren. Det är Stenbockens år i år, så dröm nya drömmar och sätt nya mål för din personliga utveckling.

Vattumannen 21/1–19/2

Du ägnar dig åt din ekonomi och det du äger. Det är gynnsamt för dig att se över din ekonomi och fundera på hur du kan få dina pengar att växa. Du kan ha nya tankar och idéer om ekonomi, vilka föds djupt inom dig. Dessa kan bära frukt nästa år. Att arbeta via internet och att tjäna pengar på alternativa sätt tilltalar dig.

magalena_astrolog
Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com