Solen går in i Väduren, det astrologiska nya året startar och ger oss en härlig period. Planeterna bjuder på en tid med lekfull, romantisk energi. Det blir också möjlighet till nytänkande och positiva överraskningar.

Månadens stjärntecken
Väduren 21/3-20/4

Nu är det din på året, kära Vädur. Du är driven, motiverad och under denna tid får du många nya idéer, drömmar och mål. Sött ord på det du vill, för du kan möta människor att samarbeta med. Du är supersocial och tar dig fram i livet lekande lätt.

Oxen 21/4-21/5

Du satsar på din karriär och den går lysande, saker och ting faller på plats nu. Under denna tid vill du också få tid för dig själv, för att reflektera och hinna i kapp. Det är en bra tid att sätta upp nya mål för året som kommer. Sikta högt!

Tvillingarna 22/5-20/6

Du är social, charmig och attraktiv. Du möter nya människor i olika sammanhang och det är full fart. Du är fylld av kvicka idéer och tankar som du gärna bollar med andra. Du längtar efter att resa och att lära dig mer om meningen med livet. Livet leker!

Kräftan 21/6-21/7

Du fokuserar på din karriär och är driven och motiverad. Du gör bra överenskommelser och får härliga nyheter under denna tid. Din karriär är ditt kall, och din drivkraft är rent känslomässig. Du är en ledarkvinna, så visa framfötterna, du kommer att lyckas.

Lejonet 22/7-22/8

Frihet, resor och kreativitet präglar denna tid. Du blir lätt rastlös och din kreativitet och upptäckarlust är på topp. Att planera eller göra en längre resa är perfekt nu. Gör en bucket-list på alla länder du vill besöka. Kärlekslivet blomstrar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är en bra tid för dig att söka dig inåt för att reflektera och utvecklas på ett djupare plan. Det är även en bra tid att se över den ekonomi du delar med andra: delägarskap, arv och annat. Du är driven i arbetslivet, och får väldigt mycket gjort.

Vågen 23/9-22/10

Kärleken är på topp, och om du är singel kan den rätta plötsligt dyka upp. Du är attraktiv, väldigt social och du älskar att befinna dig i olika sociala sammanhang, i vackra miljöer. Så planera för en rolig månad och ta alla chanser att träffa vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Arbetet är i fokus och du är fylld av energi. Allt flyter på och du kan få härliga nyheter och spännande idéer. Kärleken leker och du ägnar dig gärna åt dina nära och kära och att försköna ditt hem. Att träna och äta rätt höjer din energi i vårsolen.

Skytten 22/11-20/12

Vårkänslor bidrar till att du vill hitta på så mycket som möjligt under denna härliga månad. Nöjen och resor lockar, och du är också oerhört kreativ. Du kan få nya idéer, mål och visioner. Satsa på att leva din dröm! Du är social och njuter av livet.

Stenbocken 21/12-20/1

Du trivs på hemmaplan under denna tid, så passa på att få tid att vara med nära och kära hemma hos dig. Att möblera och göra om hemma är perfekt nu. Du kan också få nya idéer för att öka flödet i din ekonomi, låt dina pengar arbeta för dig.

Vattumannen 21/1-19/2

Idéerna sprudlar och du njuter av att möta människor i alla möjliga sammanhang och ha intressanta diskussioner. Du har mycket att bidra med när det gäller att tänka utanför boxen. Du är originell och kvicktänkt och visar verkligen vem du är och vad du vill.

Fiskarna 20/2-20/3

Du har din ekonomi och det du äger i fokus. Det är bra att se över intäkter och kostnader, eftersom du kan få intressanta insikter och öka flödet i din ekonomi. Du reflekterar över vem du är och vad du vill, det gör att du vill få tid för dig själv nu.

magalena_astrolog
Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com