Nu rör sig flera av planeterna in i pigga Tvillingarna. Sommaren står för dörren och det är harmoniska rörelser på himlavalvet som skänker glädje. Tiden runt den 18/5 präglas av fullmåne i Skorpionen, här kan alla känna stark passion och djupa känslor.

Månadens stjärntecken, Tvillingarna (22/5-20/6)

Nu är det din tid. Du är kvicktänkt och driven och full av tillförsikt. Nu visar du hela världen vem du är och vad du vill. Att publicera en blogg eller kanske till och med en bok under denna tid är toppen. Ditt arbete flyter på och du har många bollar i luften. Ge dig möjlighet att varva ner emellanåt.

Väduren (21/3-19/4)

Detta är en social tid då du gärna umgås med många olika grupper av människor, i olika sammanhang. Grannar, vänner och kollegor uppskattar din charm och din kvicktänkthet. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du är nöjd med dig själv och mål du uppnått. Närhet och intimitet ger ditt liv krydda.

Oxen (20/4-21/5)

Detta är en fin tid för dig gällande din ekonomi. Du har det bra. Fundera på om din trygghet finns inom dig eller i det du äger? Du kan känna dig osäker på ditt eget värde. Arbeta på din självkänsla, det är du som är viktig, inte det du äger. Ta större plats och visa framfötterna, släpp relationer som inte längre gynnar dig.

Kräftan (21/6-22/7)

Nu längtar du efter att få vara ensam och ta hand om dig. Din intuition är stark och du vill smälta alla intryck och lyssna till dina egna tankar. Det är en fin tid för dig att summera det senaste året och sätta upp nya mål. Du trivs bäst i ditt eget sällskap. Skriv, sjung, måla och få kreativt utlopp för alla känslor.

Lejonet (23/7-22/8)

Du är social och nytänkande, du vill ha intressanta samtal med människor. Du har möjlighet att nå ut långt med dina tankar och idéer, även utomlands. Du njuter av att vara i sammanhang med många människor, även via internet. Du är en klartänkt pionjär. Dela din gåva med världen.

Jungfrun (23/8-23/9)

Du är mitt uppe i karriären medan andra börjar njuta av sommaren. Du kan få bättre möjligheter på arbetet, vilket du kan få bättre betalt för. Ditt arbete flyter på bra och du har lätt att komma till tals och få andra att förstå vad du menar. Allt arbete du lagt ner på din karriär lönar sig nu. Bra jobbat!

Vågen (24/9-22/10)

Du är sugen på livet, på resor och att lära dig nytt. Du söker kunskap och visdom under denna tid. Om du har möjlighet så res, om inte annat ägna dig åt att läsa, inspireras och inspirera. Rastlösheten kan vara hög, kanske kan du ta en tidig semestervecka och känna att du startar semestern redan nu?

Skorpionen (23/10-21/11)

Under denna tid längtar du efter passion, intimitet och närhet. Lever du ensamkan du längta efter en kärleksaffär och lever du i par vill du vara nära. Du förändras mycket inom dig och det är en fin tid att lära känna dig själv mer på djupet, genom att meditera, yoga och begrunda livets förändringar.

Skytten (22/11-21/12)

Nu är det tid för kärlek! Om du är singel vill du träffa någon och du är attraktiv och har härlig energi. Om du är i en relation kan det bli aktuellt att ta nya steg på er gemensamma resa, kanske bli sambo eller gifta er. Du är flirtig och rolig och uppskattad i alla sammanhang. Njut!

Stenbocken (22/12-19/1)

Ditt arbete tar mycket av ditt fokus nu och du arbetar långa dagar. Det är mycket som ska hinnas med och du tar, som alltid, stort ansvar för det dagliga arbetet. Det kan vara bra att du ägnar lite tid åt din hälsa också, så du inte får värk i kroppen av att du ligger i så hårt. Försök få lite ledigt också.

Vattumannen (20/1-18/2)

Nu är en härlig tid för dig. Du vill roa dig, resa, umgås med vänner och njuta av livet. Du kan även vara väldigt kreativ. Om du ägnar dig åt skapande, utnyttja denna tid väl. Du är flirtig och säker kärlek. Om du lever tillsammans med någon vill du hitta på saker att göra tillsammans.

Fiskarna (19/2-20/3)

Du inleder sommaren med att ägna dig åt ditt hem och din familj. Du vill inreda och skapa harmoni i din bostad. Du har mycket fokus även på dina rötter. Kanske är det dags att läka gamla sår från din barndom, så du blir fri från det som tynger dig. Skriv gärna ner dina känslor och släpp sedan taget.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com