Månadens stjärntecken, Tvillingarna (22/5-20/6)

Du är alltid aktiv härliga Tvilling och du kan mycket väl öka dina inkomster genom att skriva på olika sätt nu. Använd dina idéer och ta till vara på denna tid som är så gynnsam för dig ekonomiskt. Skriv, tala, blogga eller annat och om du använder dig av din kommunikativa talang så har du stor chans att tjäna pengar.

Väduren (21/3-19/4)

Nu längtar du efter att vara mer med din familj och dina nära och kära. Du vill dra ner på ditt höga tempo och hitta inre balans. Ditt liv under denna period handlar om ditt hem och din familj och du kan vilja göra upp nya planer som rör ditt hem. Du kan känna dig nostalgisk och sårbar nu. Hitta din harmoni.

Oxen (20/4-21/5)

Du är pigg och energisk och längtar efter att omge dig med människor och fördjupa dig i många intressanta samtal. Du är nyfiken och har en längtan efter att lära dig nya saker, att läsa böcker och kanske även anmäla dig till en sommarkurs (eller längre utbildning) – vilket kan vara bästa starten på högsommaren för dig.

Kräftan (21/6-22/7)

Nu är det din tid på året, vackra Kräfta. Summera året som varit och gå igenom allt du lärt dig, sätt nya mål inför året som kommer. Med solförmörkelse i Kräftan kan du bli väldigt klar över vad du verkligen vill och vad som motiverar dig. Du tillbringar gärna tid ömsom på egen hand och ömsom med dina nära och kära.

Lejonet (23/7-22/8)

Du vill ha stillhet och harmoni. Du reflekterar över livet, du vill ta det lite lugnare. Du kopplar av lättare genom att röra på dig för när du fått utlopp för din fysiska energi är det lättare för dig att koppla av. Aktiv kommer du vara när solen återvänder till Lejonet, då blir det full fart igen.

Jungfrun (23/8-23/9)

Det är en perfekt tid för dig att göra verklighet av dina drömmar. Du minglar och träffar människor och har en härlig utstrålning. Det är en underbar period för mental träning och förändra ditt sätt att se på världen. Du är kommunikativ – så skriv, blogga eller engagera dig på annat sätt.

Vågen (24/9-22/10)

Mitt i sommaren har du fokus på din karriär, på allt du lärt dig under året men också på vart du är på väg. Sammanfatta var du befinner dig karriärmässigt och dela din gåva med världen. Sök det där jobbet du alltid velat ha. Du kan också vilja släppa taget om vissa bekantskaper som du inte längre känner ger dig stimulans.

Skorpionen (23/10-21/11)

Du är optimistisk och längtar efter att lära dig nya saker, genom att läsa eller genom att resa till nya platser. Du är mer extrovert dessa veckor och det är en bra tid för dig att klargöra vad du vill och vad du längtar efter. Det är en bra tid för dig att bli klar med ekonomiska projekt som du ägnat dig åt det senaste halvåret.

Skytten (22/11-21/12)

Du längtar efter frihet, att göra dig av med allt som inte längre känns bra. Förändring börjar inifrån och detta är en tid som förändrar dig i djupet. Utifrån det kan du känna en längtan att leva sundare och renare. Fundera på vem du har blivit det senaste halvåret, du har förändrats. Var är ditt nya jag?

Stenbocken (22/12-19/1)

Nu är du inne i relationernas tid, ditt fokus läggs på dina vänner och på din kärlek. (Om du är singel kan kärleken mycket väl dyka upp,) Du är social och vill gärna umgås och träffa nya människor. Du är alltid intresserad av din karriär, också, och du kan komma i kontakt med människor som kan vara gynnsamma för dig.

Vattumannen (20/1-18/2)

Du lägger vikt vid din hälsa och vill ha hälsosamma rutiner. Du är noga med vad du äter och att du rör på dig. Du vill ha ordning och reda och du skapar tydliga strukturer inför semestern och inför hösten. Du vill ha en trygghet i din kärleksrelation, är du singel söker du din livskamrat. Stabilitet är ditt ledord.

Fiskarna (19/2-20/3)

Nu vill du ha roligt och njuta av livet. Du är social och uppskattad för ditt fina sätt, för din härliga fantasi och för din vilja att njuta av livet. Din kreativa och fantasifulla sida får utlopp; måla, skriv (en bok kanske), dansa, sjung och njut av livet. Att resa under denna tid är perfekt.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com