Nu i semestertider går flera av våra planeter in i Lejonet och det får oss att vilja resa, umgås och njuta av livet. Det är också en bra tid att reflektera. Nymånen i Lejonet 1 augusti får oss att skapa nya, kreativa mål och drömmar.

Månadens stjärntecken
Kräftan (21/6-22/7)

Det är en bra tid för dig att se över din ekonomi och lägga fokus på att sätta nya ekonomiska mål. Du får lätt din ekonomi att blomstra. Lägg även fokus på ditt självförtroende, din trygghet ska finnas inom dig, inte i det du äger. Odla din självkänsla och ditt självförtroende.

Väduren (21/3-19/4)

Du njuter av sommaren och vill roa dig, resa och umgås med härliga människor. Du är attraktiv och livsglad och kärleken blomstrar. Om du är singel har du goda möjligheter att träffa kärleken! Kärleken blomstrar även i redan etablerade relationer. Använd din kreativitet och sätt nya livsmål.

Oxen (20/4-21/5)

Nu längtar du efter att vara hemma, försköna ditt hem och komma ikapp med det som du inte hunnit med. Du pysslar och grejar och längtar efter egentid i hemmets lugna vrå. Att vara med din familj och dina nära och kära skänker dig glädje och gör dig mer harmonis. Lata dagar med reflektion är perfekt för dig nu.

Tvillingarna (22/5-20/6)

Kommunikation, lärande, läsande och skrivande passar perfekt dessa dagar. Gör verklighet av din skrivardröm, du lyckas bra. Du vill träffa vänner, grannar, syskon och göra kortare resor under denna tid. Så lata semesterdagar är inte din grej, aktivitet, mentalt utbyte och kommunikation är melodin.

Lejonet (23/7-22/8)

Lejon, nu är det din tid! Allt ljus på dig, ditt självförtroende är på topp och livet leker. Du är omtyckt och populär och en strålande stjärna. Dina drömmar är stora och kreativiteten på topp. Sätt nya höga, personliga mål, gärna med något som har med din kreativitet att göra. Du är omgiven av beundrare.

Jungfrun (23/8-23/9)

Använd dessa veckor för att helas och läkas på ett djupare plan, meditera, yoga, reflektera och odla gärna mer spirituella intressen. Låt själen komma ikapp efter hektiska tider. Ta dig tid att reflektera över året som gått, hur du har utvecklats och mognat. Släpp taget om det som inte längre gynnar dig.

Vågen (24/9-22/10)

Du vill gärna ägna dig åt dina intressen och det som engagerar dig i djupet av din själ. Du kan möta människor kopplat till intressen och engagemang. Det kan även vara med internationella kopplingar, över internet eller att du reser iväg. Du är nytänkande och söker andra med samma idéer som du. Tänk nytt!

Skorpionen (23/10-21/11)

Medan andra roar sig så fokuserar du på karriär och social status. Du laddar batterierna och kan vilja ta nya steg i din karriär, kanske söker du en ny tjänst. Eller sätta nya, höga mål för din karriär och du lyckas galant. Du är kraftfull och energisk, på ditt introverta sätt. Våga visa vem du är.

Skytten (22/11-21/12)

Nu vill du ut och resa och vidga dina vyer! Frihet är ditt ledord, du vill se och uppleva nya miljöer. Du blir rastlös om du inte får gå dina egna vägar. Du kan även längta efter att lära dig nya ämnen och att skriva. En skrivarkurs i ny miljö kan vara väldigt givande. En ny livsåskådning kan fånga ditt intresse.

Stenbocken (22/12-19/1)

Du förändras i djupet av dig själv och du klipper av de känslomässiga band som tynger dig. Du vill ha intimitet och närhet, men det ska kännas rätt, annars går du vidare. Det kan även vara tvärtom, känns det bra kan du vilja flytta ihop och dela livet med en annan människa. Låt de förändringar ske som känns rätt för dig!

Vattumannen (20/1-18/2)

Nu lyser solen i ditt relationshus, du blir mer attraktiv, öppen och mottaglig för kärlek, flirt och romans. Är du singel har du goda möjligheter att träffa något och om du redan träffat någon så kan ett romantiskt tillfälle äga rum, förlovning eller bröllop. Även dina vänskapsrelationer blomstrar.

Fiskarna (19/2-20/3)

Denna tid är väldigt gynnsam för dig att skapa bra rutiner och satsa på din hälsa. Hitta en träning som känns kul, dans till exempel. Du fokuserar en del på hur du ska förändra dina dagliga rutiner och ditt arbete. Du skapar nu ett bättre flow i dina dagliga rutiner; arbete, träning och återhämtning.

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com