Så här års brukar vi både summera året som gått – och nyfiket glänta på dörren till nästa år. Det är förstås omöjligt att säga exakt vad som ska hända, men atrologen ger oss ändå några kittlande ledtrådar.

Väduren 21/3–19/4

vadur_0120

Dags att kliva fram och ta ledarrollen

Du har visat framfötterna rejält på arbetet de senaste åren och nu kommer – äntligen – belöningen du väntat på. Det är framförallt din karriär och din sociala status som du har fokus på 2020. Träd fram och ta ledarrollen, visa vägen och var kreativ! Under hösten kommer du hitta ny motivation och satsa mer på din personliga utveckling. I december skulle en resa passa perfekt!

Ekonomi
Det ser spännande ut för dig under kommande år. Du kan komma att tänka i helt nya banor vad det gäller din ekonomi. Var modig och prova andra sätt att förbättra din ekonomiska situation. Tänk utanför boxen och var kreativ och låt dina pengar arbeta för dig.

Kärlek
Under början av året är du attraktiv och har en härlig utstrålning! Slutet på sommaren och början på hösten är mest gynnsam för kärlek och då är du mer avslappnad och mottaglig. Om du är singel kan du träffa någon under juli–augusti och denna relation har goda förutsättningar att nå en djupare nivå.

Tänk på
Satsa på din karriär!

Oxen 20/4–21/5

oxen_0120

Din längtan efter frihet visar vägen

Efter förra årets plötsliga förändringar har du nu börjat hitta ditt nya jag! Ett friare, mer modigt jag som längtar efter att få gå sina egna vägar. Din längtan efter frihet är stark och resor är väldigt lockande och gynnsamma. Du längtar efter att utvecklas och att lära dig nya saker. Utlandet, olika kulturer och människor från andra länder, kan bidra mycket till din utveckling.

Ekonomi
Du ser över och förbättrar din ekonomi under 2020. Du får ett friare sätt att se på dina pengar och kan utforska nya vägar till inkomster. Under december kan något som har med delade finanser komma som en överraskning; ett arv, fonder eller något som har att göra med din partners ekonomi.

Kärlek
Det ges möjlighet till härlig kärlek för dig, men du sätter din egen utveckling i första rummet. Du vill helst att kärleken ska vara som den alltid har varit, du söker stabilitet och trygghet. Om du har en relation som bromsar dig och håller dig kvar kan det vara en separation som känns rätt för dig.

Tänk på
Utforska nya intressen och res!

Tvillingarna 22/5–20/6

tvillingarna_0120

Du vill fördjupa dig i livets stora frågor

Djupare ämnen, livet och döden, psykologi och att förstå meningen med livet känns väldigt spännande under detta år. Du har bra tålamod och stort intresse att kunna fördjupa dig i det som intresserar dig nu. Du gör djupdykningar i att förstå dig själv och livet omkring dig och intuitionen är stark.

Ekonomi
Du gör nya insikter gällande din ekonomi, du får en klarare bild och hittar nya lösningar. Det är ett fint år för dig att söka fonder och stipendier. Det kan även bli aktuellt med ett arv. Om du har en partner kan det vara partnerns ekonomi som även gynnar dig detta år.

Kärlek
Under sommaren är du som mest attraktiv och människor dras till dig. Du strålar och ger ett starkt intryck. Under detta år nöjer du dig enbart med relationer som är djupa, intima och givande. Du vill känna en stark samhörighet och närhet med din partner. Om du är singel kan du bli blixtförälskad och en stark kärlek kan uppstå, väldigt snabbt.

Tänk på
Utforska livets djupare mysterier!

Kräftan 21/6–22/7

krafta_0120

Nu är relationer och kärlek i fokus

Under detta året fortsätter den personliga utveckling som även skett under 2019. Men under 2020 sker det på ett mycket mer kraftfullt och positivt sätt. Du tar plats och visar vem du är och känner dig inte lika sårbar som förra året. Det är dina relationer som är i fokus under detta år. Du möter nya människor och du släpper även taget om en del människor i ditt liv. Du är omtyckt och attraktiv!

Ekonomi
Din ekonomi flyter på bra under året utan större förändringar. Under hösten lägger du mycket tid och kraft på din karriär och du fylls av drivkraft och motivation, som föds djupt inom dig och som du kommer ge uttryck för i slutet av året.

Kärlek
Det kan ha varit en del utmaningar de senaste i åren i ditt kärleksliv, men nu vänder det och äntligen känner du att kärleken ökar och växer i ditt liv. Om du är singel har du stora möjligheter detta år att träffa helt rätt! Kärleken blomstrar!

Tänk på
Ett underbart år för relationer väntar dig!

Lejonet 23/7–22/8

lejon_0120

Din kreativitet ger dig kraft framåt

Det är ett härligt år för dig att förändra ditt liv och ditt arbete. Du vill skapa frihet och känna att du expanderar och kan ta större plats, framförallt på ditt arbete. Din kreativitet kan komma att ta nya uttryckssätt och du längtar efter att få lära dig mer och använda din kreativitet att ta dig framåt i livet. Du motiveras till att ta hand om din hälsa och skapa bra rutiner nu.

Ekonomi
Din ekonomi ser bra ut under året och de förändringar som nu sker i ditt arbete kan göra att du får högre lön. Lär dig nytt och använd din kreativitet, det ökar dina möjligheter till att få bättre betalt för det du gör.

Kärlek
Året börjar i kärlekens tecken för dig. Under våren gör du nya insikter i kärlekslivet, det är som att saker och ting klarnar för dig. Under sommaren kan du känna att du längtar efter frihet och om din relation inte är bra så kan du släppa taget och vilja träffa en ny person. Detta klarnar först fullt ut i slutet av året.

Tänk på
Sätt upp nya härliga mål för hälsa och arbete!

Jungfrun 23/8–23/9

jungfru_0120

Du är attraktiv och ovanligt utåtriktad

Du har ett fint år och du är i ditt bästa flöde. Kreativiteten flödar och du är mer extrovert än vanligt. Du vill gå nya vägar och lära dig nya saker och du vill nå ut! Tänk i helt nya banor och våga under detta år! De senaste årens begränsningar släpper nu så sakta och ersätts av ett helt nytt flöde. Du vill roa dig, resa och se nya platser. Om du har vuxna barn så ger de dig stor glädje under detta år!

Ekonomi
Det känns som att du kan komma till klarhet under året om hur du kan använda dina kreativa sidor för att höja det ekonomiska flödet. Likaså kan du se över kostnader som har med hemmet för att se om du kan dra ner på något.

Kärlek
Det är ett härligt, flirtig, utåtriktat år för dig. Oavsett om du är singel eller är i en relation visar du dina mest attraktiva drag och har en lekfull charm. Om du är singel så har du stora möjligheter att hitta kärleken i år! Om du är i en relation så kommer den få förnyad energi och glädje!

Tänk på
Roa dig och njut av livet!

Vågen 24/9–22/10

vag_0120

Allt blir lättare och mer harmoniskt

Du kan ha haft större ansvar och en del svårigheter de senaste åren inom din familj. Äntligen börjar det vända och allt går lättare. Under 2020 vill du skapa harmoni i din familj och du kan vilja flytta till större, renovera eller på annat sätt skapa större utrymme. Du längtar efter att få tid och möjlighet att lära nytt och att resa, framförallt i början av sommaren.

Ekonomi
Den ekonomi som du delar med andra kan komma att förändras under året. Det kan vara din partners ekonomi, delägarskap, arv eller något annat som plötsligt gör att ekonomin förändras. Du vill känna en stabilitet i ekonomin, din egen ekonomi kan du förbättra nu.

Kärlek
Början av året är fint, men det är under hösten som du lägger mest kraft på kärlek och relationer. Du kan hitta ny motivation och drivkraft i din kärleksrelation då. Det kan krävas vissa förändringar och du är beredd på att skapa de förändringarna.

Tänk på
Njut av harmonin som åter skapas över ditt hem och din familj!

Skorpionen 23/10–21/11

skorpion_0120

Livet kretsar kring andra människor

Under 2020 är du mer utåtriktad och social, du vill gärna vara där det händer. Du omger dig med människor på många olika sätt och du skapar nya kontakter. Du nätverkar, minglar och knyter nya kontakter. Du förändras mycket under året och gör nya insikter om vem du är och vad du vill utveckla i ditt liv. Du är vältalig och kommunikativ, sätt ord på dina tankar.

Ekonomi
Året ser bra ut ekonomiskt kanske framförallt för att du gör nya insikter och det kan även vara så att ditt sätt att tjäna pengar förändras. Framförallt under hösten kan du hitta en ny motivation och drivkraft för hur du vill förändra ditt arbete och din ekonomi.

Kärlek
Inom ditt kärleksliv kan förändringar ske plötsligt. Det kan vara att du plötsligt vill bryta dig loss om inte din relation känns bra. Det kan även vara så att du möter någon, väldigt plötsligt och att det leder fram till att du vill vara fri. Denna transit gäller för dig under flera år framåt.

Tänk på
Det blir ett år med många nya kontakter!

Skytten 22/11–21/12

skytt_0120

Investera och tjäna pengar på nya sätt

Detta år handlar mycket om ditt ägande, om dina pengar, ditt hus och annat som du byggt upp. Det kan ha varit lite kämpigt under ett par år, men nu hittar du nya vägar att få flöde igen. Det kan vara eget företagande, investeringar eller andra spännande saker som gör att detta år handlar mycket om det du äger. Det är ett lysande år för investeringar och att lära dig nya sätt att tjäna pengar på.

Ekonomi
Du kan göra nya insikter angående ditt sätt att se på din ekonomi nu. Är det du som ägs av det du äger, eller ger det du äger dig den trygghet du söker? Här kan det ske förändringar på flera olika plan. Ekonomin blomstar!

Kärlek
Kärlekslivet flyter på, men under början av sommaren kan du uppleva lite sparlåga i kärlekslivet. Känslorna kan dock komma att djupna och ni kan hitta nya vägar om ni är i en relation. Om du inte känner att du får det känslomässiga gensvar som du önskar kan du välja att gå vidare och söka kärleken.

Tänk på
Sätt upp nya, stora ekonomiska mål!

Stenbocken 22/12–19/1

stenbocken_0120

Du tar plats och är stabil och kraftfull

2020 är Stenbockens år! Du fortsätter även under detta år att göra förändringar djupt inom dig. Du tar plats, du visar dina underbara ledaregenskaper och du visar fram en oerhört stabil och kraftfull sida. Du visar att du verkligen är en kraft att räkna med och du går, med gott självförtroende, framåt i livet!

Ekonomi
Du själv, det sätt du tar dig fram på i livet och vad du bidrar med påverkar på ett positivt sätt din ekonom detta år. Det är under februari och mars som du ska vara lite försiktig med att skriva på avtal och kontrakt, vänta till mitten av mars så blir allt mycket bättre!

Kärlek
Detta år har du mycket fokus på vem du är, vad du vill och du tar stora kliv framåt i livet. Det kan innebära att du inte lägger så mycket tid på dina relationer. I kärlekslivet kan det vara lite trassligt under juni och juli. Det blir lätt missförstånd och diskussioner. Var klar med vad du menar.

Tänk på
Sätt nya härliga mål i livet, expandera, dröm och följ flödet!

Vattumannen 20/1–18/2

vattuman_0120

Ett reflekterande och sökande år väntar

Du är i slutet av en tolvårsårscykel och det är en bra tid för dig att reflektera och fundera på allt som hänt de senaste tolv åren. Du kan känna dig lite blasé och ointresserad, men livslust och nya drömmar kommer växa fram i slutet av året. Sök svar inom dig, meditera gärna! Du förändras på ett djupare plan och det kan göra att du inte riktigt vet vem du är just nu.

Ekonomi
Nu längtar du efter större frihet och att hitta nya sätt att försörja dig på. Det har varit så i flera år och det fortsätter länge till. Du är bra på att tänka i nya banor och om du lyssnar till din intuition kan du göra viktiga insikter, gå nya vägar och skapa större ekonomisk frihet.

Kärlek
Kärlekslivet flyter på som vanligt, utan några större förändringar. Det är i början av sommaren som kärleken blir mest intensifierad för dig. Om du är i en relation så kan den djupna nu på ett fint sätt. Om du är singel kan du möta någon nu som får ditt hjärta att slå extraslag!

Tänk på
Lita till din intuition och sök svaren inom dig!

Fiskarna 19/2–20/3

fiskarna_0120

Ge din konstnärliga sida stor plats

Det är ett underbart år för dig att publicera, måla och ägna dig åt annat som ger uttryck för din konstnärlighet. Du har alla möjligheter att nå ut via internet även långt utanför Sveriges gränser. Skriv, måla, sjung och dela dina gåvor till världen. Inom ditt arbete kan du göra nya insikter under sommaren och på senhösten. Det känns som att du kan hitta nycklar som låser upp nya dörrar. Din intuition är stark!

Ekonomi
Det är under hösten som din ekonomi kommer mest i fokus. Mellan september och november kan du känna dig kraftlös men sedan får du en helt ny motivation till att stärka din ekonomi. Använd dina konstnärliga sidor till att öka dina inkomster.

Kärlek
Det är under sommarmånaderna som kärleken ser härligast ut för dig. Dels genom att du är väldigt kärleksfull mot dina nära och kära, dels genom att du också går in i en flirtigare och mer lekfull tid i slutet av sommaren. Du är kärleksfull och har ett fint kärleksår 2020.

Tänk på
Dela dina gåvor med världen!

Av: Helena-Magdalena Ivekrans, Taras astrolog och håller kurser om personlig och själslig utveckling. Läs mer på Helena-magdalena.com

Psst.. Läs även vår systersajt Damernas Världs årshoroskop här!

magalena_astrolog
Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Ålder: 51 år.
Stjärntecken: Vågen.
Gör: Taras astrolog, entreprenör, författare, föreläsare.
Allmänt om 2020: Det är ett år av mycket energi elementet jord, som står för praktiskt förnuft, uthållighet, tålamod och styrka. Vi kan förvänta oss förändringar inom ekonomi och makt. Våra drömmar och visioner är realistiska och fullt genomförbara, och det är ett fint år för att successivt, bit för bit, förverkliga våra drömmar.