Sök till Tara Model Search 2019

Kära Tara-läsare, som sliter för att hinna med jobb, familj, vänner och träning. Visst är just du värd att få ny inspiration och guldkant på vardagen? Ta chansen att få fram ditt bästa jag.

Dags för en ny efterlängtad omgång av Tara Model Search. Vi vill bjuda in till glädje, mångfald och inspiration.

Vi söker kvinnor mitt i livet som är nyfikna på förändring och som är stolta över sina kroppar. Du behöver inte alls vara perfekt med modellmått mätt, huvudsaken är din personlighet och att du gillar att stå framför kameran.

Blir du utvald får du hjälp att få fram ditt bästa jag, både när det gäller hår, makeup och kläder.

Så här anmäler du dig:

Skriv och berätta kort om dig och varför du vill vara med. Är det något du är extra nöjd med? Är det någon särskild stil du drömmer om? Glöm inte att påpeka det.

Bifoga ett nytaget porträtt och ett foto i helfigur. Märk gärna bilderna med ditt för- och efternamn.

Taras jury väljer ut fem vinnare som får komma upp till Stockholm och bli peppade med hjälp av ny frisyr och makeup samt en ny klädstil.

Vinnarna fotas och visas upp i ett stort modereportage i Tara i höst. Självklart kommer du också att synas i våra sociala medier under och kring fotograferingen.

Tid: Fredag 14 juni

Plats: Stockholm. Räkna med att du måste vara ledig hela dagen, vi bjuder på middag och hotell men resan står du själv för.

Skriv till: red@tara.se

Märk mailet: Tara Model Search och glöm inte att ange: Namn, Ålder, Adress, Telefonnummer, Mejladress, Längd, Storlek.

Senast 28 mars vill vi ha ditt svar. Vi kontaktar vinnarna senast 15 april.

Allt det här ingår:

  1. Du blir stylad av vår moderedaktör Katarina Ahlin som kommer att hjälpa dig att hitta en ny favoritstil.
  2. Du får håret fixat av några av Sveriges bästa frisörer från Wella som klipper och eventuellt färgar ditt hår.
  3. Du får proffsmakeup av Max Factors mycket erfarna makeup-artister.
  4. Alla vinnarna får en härlig goodiebag från våra samarbetspartners.

”Vi kvinnor kan bli bättre på rengöring”

eucerin_produkter
Cecilia Brandberg
Ålder: 37
Gör: Nordic Brand Manager på Eucerin

Hej Cecilia, varför har ni valt att samarbeta med oss?
– Nu når vi en målgrupp som är superviktig för oss, skönhetsintresserade och medvetna kvinnor som görna sätter guldkant på vardagen genom att välja hudvård av bra kvalitet.

Hur mår svenska kvinnors hud tycker du?
– Överlag ganska bra. Vi blir mer och mer medvetna om vikten av att ta hand om vår hud på bästa sätt och använda produkter som passar vår hudtyp.

Vad kan vi bli bättre på?
– Rengöringen. Utan rengöring morgon och kväll kan inte huden tillgodogöra sig de vårdande krämerna fullt ut. En del tvättar sig fortfarande med tvål och vatten, utan att kanske veta att det är alldeles för starkt och uttorkande.

Tara vänder sig till kvinnor mitt i livet. Ska vi tänka på något särskilt?
– När huden är ung kan man komma undan med att slarva lite, men ju mognare huden blir, desto viktigare är det att vårda den på bästa sätt. Arbeta med rengöring, ögonkräm och återfuktande och vårdande krämer.

– I takt med att huden åldras blir den också lite tunnare, torrare och skörare, så det är viktigt med produkter som stärker huden. Förnyelseprocessen saktas ner, så det är bra att peela huden regelbundet, gärna med en syrapeeling. Lägg till serum med extra mycket fukt. Och solskydd såklart.

Hur arbetar Eucerin med hudvård?
– Vi satsar mycket på forskning med noggranna dermatologiska och kliniska tester både hudvänlighet och effekt. Det är ett gediget arbete och det tar fem till åtta år innan produkterna når apotekshyllorna.

Är det någon produkt ni är extra stolta över?
– Oj, så svårt att välja. Jag är så stolt över många produkter då de hjälper människor att må bättre och vårda sin hud på bästa sätt. Men om jag måste välja är det våra två nyheter, vår serie mot pigmentfläckar, AntiPigment, som tagit över tio år att utveckla, samt Hyaluron-Filler Night peeling & serum, som är essensen av vad Eucerin står för: effektiv, innovativ, modern och med premiumkänsla.

Till sist – hur ser dina egna hudvårdsrutiner ut?
– Det går ju inte att arbeta med skönhetsprodukter utan att bli påverkad. Jag tvättar mig alltid noggrant, morgon och kväll, med cleansing gel och toner. Sedan adderar jag serum, ögonkräm och en riktigt återfuktande anti-age-dag eller nattkräm. Jag är noggran med solskydd året om, under våren och sommaren har jag alltid spf 50 + i ansiktet.

Fakta Eucerin
Beiersdorf, där varumärket Eucerin ingår, har funnits i över 130 år. Med verksamhet i mer än 150 länder och med cirka 19 000 anställda i världen, är Beiersdorf bland de största aktörerna i världen på hudvård. Cirka 1300 arbetar med forskning och utveckling. Det största forskningscentret ligger i Hamburg.