MISSA INTE: Sök till nya Tara Model search

Kära Tara-läsare, som sliter för att hinna med jobb, familj, vänner och träning ... Visst är just du värd att få ny inspiration och guldkant på vardagen? Ta chansen att få fram just ditt bästa jag. Hos oss är alla vackra. 

I många år har Tara letat läsarmodeller runt om i landet. Gensvaret har varit fantastiskt, och nu är det dags att utveckla tävlingen ännu ett steg.

2018 vill Tara bjuda in till glädje, mångfald och inspiration. Det finns så många fantastiska kvinnor som har utstrålning och karisma – det är just dem vi vill visa upp i vår tidning. Spännande kvinnor mitt i livet som är nyfikna på förändring och som är stolta över sina kroppar.

Du behöver inte alls vara perfekt med modellmått mätt, huvudsaken är din personlighet och att du gillar att stå framför kameran.

Blir du utvald, får du hjälp att ta fram ditt bästa jag, både när det gäller hår, makeup och kläder. Självklart blir det också ett stort modereportage i Tara.

Allt det här ingår:

  • Du får håret fixat hos Björn Axén studio där några av Sveriges bästa frisörer klipper och eventuellt färgar ditt hår.
  • Du får proffsmakeup av bland andra Tomas Lenneryd och Ellinor Amréus från Max Factor, två av våra mest erkända makeupartister.
  • Du blir stylad av Åsa Hellberg som kommer att hjälpa dig att hitta en ny favoritstil.
  • Du bor på Hotel With Urban Deli, mitt i Stockholm där vi också äter middag.

Så här går det till

Skriv och berätta kort om dig själv och varför du vill vara med. Är det något du är extra nöjd med? Är det någon särskild stil du drömmer om? Glöm inte att påpeka det.

Bifoga ett nytaget porträtt och ett foto i helfigur (digitalt och i färg)

Märk bilderna med ditt för- och efternamn.

Taras jury väljer ut fem vinnare som får komma till Stockholm och bli peppade med hjälp av ny frisyr och makeup samt en ny klädstil.

Vinnarna fotas och visas upp i ett stort modereportage i Tara i höst. Självklart kommer du också att synas i våra sociala medier under och kring fotograferingen.

Tid: 1 juni
Plats: Stockholm, räkna med att du måste vara ledig hela fredagen. Vi bjuder på hotell på fredag men ev. resa till Stockholm står du själv för.

Skriv till red@tara.se, märk mailet med: Tara model search och glöm inte att ange:

Namn
Ålder
Adress
Telefonnummer
Mejladress
Längd och storlek

Senast 24 april vill vi ha ditt svar. (Vi kontaktar vinnarna senast 8 maj)