Uranus har precis bytt tecken från Väduren till Oxen, och framförallt Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen kan förvänta sig plötsliga förändringar. Var flexibel och hitta flödet, men var också uppmärksam på att det kan bli förseningar, missförstånd och att teknik krånglar under den här perioden.

Väduren (21/3-19/4)

Du reflekterar över vem du har blivit de senaste åren och när Solen åter går in i Väduren 21 mars visar du ditt nya jag i full kraft. Det kan göra att vissa relationer i ditt liv avslutas under våren, de passar inte längre in. Du kommer fundera mycket på om du äger dina pengar eller om dina pengar och saker äger dig.

Oxen (20/4-21/5)

Nu träder Uranus in med full kraft i Oxens tecken, du har många år framför dig med stor utveckling. Du kommer att förändras och utvecklas av plötsliga insikter och händelser. Om det inte längre känns bra på ditt arbete kan du, hastigt, gå en annan väg. Följ din inspiration! Något du verkligen brinner för kan ta lite längre tid än planerat.

Tvillingarna (22/5-20/6)

Nu vill du ut och träffa människor, gärna i stora grupper. Att mingla är fantastiskt! Var dock noga med att vara klar och tydlig i kommunikation som rör ditt arbete, det blir lätt missförstånd under denna period. Du kommer utvecklas djupt inom dig själv de kommande åren, meditation hjälper dig!

Kräftan (21/6-22/7)

Du riktar mer fokus på nytt lärande och kanske en ny karriär. Du kanske skriver något som du verkligen kan nå ut med, ett engagemang som kan inspirera andra. Något som rör ditt familjeliv kan du släppa taget om nu. Var noga med ekonomiska angelägenheter, även din partners, kolla alla papper.

Lejonet (23/7-22/8)

Du har lätt för att drömma nya drömmar och sikta högt. Ditt arbetsliv kan skakas om men minns att när en dörr stängs, öppnas nya. Du kan tröttna på ytliga bekantskaper och vilja ha djupare relationer. Du utvecklas mycket under året, så sök de människor som tillfredsställer dina nya behov.

Jungfrun (23/7-22/8)

Nu kommer en längtan efter större, personlig frihet. Du kan vilja resa världen runt och lämna allt bakom dig, eller lära dig något helt nytt! Ditt arbete är harmoniskt och du är bra på det du gör. Det är en bra tid för dig att vara klar och tydlig i dina olika relationer, det finns risk för missförstånd så var extra tydlig.

Vågen (24/9-22/10)

Kärleksaffärer är väldigt gynnsamma under denna tid, både redan existerande eller nya. Efter stökiga år i kärlekslivet kan du andas ut. Du är kreativ och skapande och når personliga mål som du satte upp i höstas. Håll koll på finanser som du delar med andra, var noga med alla kontrakt nu och framåt. Var försiktig med din hälsa!

Skorpionen (23/10-21/11)

Din kreativitet och ditt arbete är i fokus. Du är helst på hemmaplan och där är du mest skapande; måla, rita, sjung och få ut din känslomässiga kraft! En fas av djup utveckling i ditt inre avslutas och du växer som människa! Visa för andra vem du är, du kommer lyckas galant! En ny kärlek är möjlig.

Skytten ( 22/11-21/12)

Det är inom familjen det händer mest denna period, både vad det gäller själva hemmet och också människorna som finns där. Det kan bli missförstånd och förseningar om du till exempel bokat hantverkare. Du är kreativ och njuter av att träffa nya människor. Ditt arbete kan förändras snabbt så var beredd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är social och familjär nu, bjud gärna hem vänner. Du kommer fram till att du är beredd att släppa taget om något i din karriär och sociala status. Mycket händer fortfarande som har med ditt ägande och din ekonomi att göra. Allt ser bra ut, men se till att du omger dig med människor som du kan lita på.

Vattumannen (20/1-18/2)

Socialt liv och nya drömmar präglar ditt liv. Du är attraktiv och din livsglöd är smittande. Kanske bokar du din drömresa. Det är förändringar på gång i hem och familj, dessa kan komma plötsligt. Kanske vill du flytta och skapa större frihet i ditt liv, ditt hem kommer att vara i fokus. Var flexibel!

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill ta nya steg i ditt liv och mer visa vem du är, samtidigt är du blyg och håller dig tillbaks. Satsa på att gå framåt, lyckan är din! Ju mer du går framåt nu desto bättre. Du kommer i kontakt med nya, spännande människor och du är mer utåtriktad. Du är social och omtyckt på ditt ödmjuka sätt. Var kreativ!

Av: Helena-Magdalena Ivekrans