Bioerbjudande till Taras läsare – få 30 procents rabatt

Nu kan Taras läsare se Nötknäpparen och/eller Näckrosor av Monet – vattnets och ljusets magi till rabatterat pris. Använd streckkoderna nedan för att få 30 procents rabatt.

NÖTKNÄPPAREN: RABATTERBJUDANDE TARA MAGASIN

Ta med en vän och se Pjotr Tjajkovskijs balettklassiker ”Nötknäpparen” på bio! I samarbete med Filmstaden erbjuder vi våra läsare 30 procents rabatt vid köp av 2 biobiljetter till ”Nötknäpparen – Balett från Royal Opera House”, en julfavorit som hade en sedan länge utsåld nypremiär på Royal Opera House i London i början av december, och som nu visas på bio den 9 och 10 december.

notknapparen_erbjudande

1816 publicerade den tyske författaren E.T.A. Hoffmann berättelsen “Nötknäpparen och råttkungen”. Handlingen tilldrar sig på julafton hemma hos den välbärgade familjen Stahlbaum. Den unga dottern Clara vill leka med sin älsklingspresent, en nötknäppardocka, då den gåtfulle trollkarlen Drosselmeyer dyker upp och tar med sig flickan på ett magiskt äventyr. De två inleder en förunderlig resa genom Snöriket till Karamellriket… Koreografi: Peter Wright

Fakta om erbjudandet
Erbjudandet gäller ”Nötknäpparen – Balett från Royal Opera House” den 9 och 10 december 2018.

30 procents rabatt vid köp av 2 biobiljetter.

OBS! Rabatten gäller mot uppvisande av utskriven streckkod och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

streckkod_notknapparen

Gäller på samtliga Filmstadens biografer där filmen finns med på ordinarie repertoar, se lokalpress eller www.filmstaden.se för aktuell filmrepertoar. Gäller ej på Konceptbio, VIP-salong, eller Plusstolar. Max 2 biljetter per kupong. Kopiering förbjuden. Reservation för slutsålt. Ordinarie pris 225:- per person. Spellängd 2 timmar 30 minuter.


NÄCKROSOR AV MONET – VATTNETS OCH LJUSETS MAGI: RABATTERBJUDANDE TARA MAGASIN

Se konstdokumentären ”Näckrosor av Monet – vattnets och ljusets magi! Filmen ger en unik inblick i mästerverken av Claude Monet, en av världens främsta impressionister. Som Tara-läsare får du och en vän 30% rabatt vid köp av 2 biobiljetter till föreställningarna den 17 eller 19 december.

monet_bioerbjudande
”Näckrosor av Monet – vattnets och ljusets magi” är historien bakom ett gigantiskt konstverk som bröt mot konventionerna och en konstnär som fick återupprättelse tack vare sina målningar. Det här är berättelsen om den genialiske Claude Monets besatthet av vatten och ljus, som han förvandlade till ett slags magi. Filmen ger en unik inblick i de mästerverk som förvaras på några av världens främsta museer i Paris samt i Monets hem och trädgård i Giverny. Regi: Giovanni Troilo

Fakta om erbjudandet
Erbjudandet gäller ”Näckrosor av Monet – vattnets och ljusets magi” den 17 och 19 december 2018.

30% rabatt vid köp av 2 biobiljetter.

OBS! Rabatten gäller mot uppvisande av utskriven streckkod och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

streckkod_monet

Gäller på samtliga Filmstadens biografer där filmen finns med på ordinarie repertoar, se lokalpress eller www.filmstaden.se för aktuell filmrepertoar. Gäller ej på Konceptbio, VIP-salong, eller Plusstolar. Max 2 biljetter per kupong. Kopiering förbjuden. Reservation för slutsålt. Ordinarie pris 140:- per person. Från 15 år. Spellängd 1 timme 20 minuter.