I annonssamarbete med APOLLO

Kul uppdrag! Fotografera kryssning åt Apollo

Vill du fotografera åt Apollo? Vi söker dig, läsare av amelia, Tara, M-magasin, Lantliv eller Damernas Värld, som är intresserad av att hjälpa oss att ta bilder från ett av våra kryssningspaket, för publicering på Instagram.

Gör så här: Lägg upp en semesterbild som du fotograferat (max 1 bild) med hav eller vatten som väcker reslust på din Instagram och hashtagga #uppdragkryssning #apollosverige #rccl senast den 30 november 2017.

RCCL, Apollo och Bonnier Magazines & Brands utser den person som tagit den semesterbild med hav eller vatten som väcker mest reslust. Den personen blir utsedd till vår kryssningsfotograf med uppdrag att fotografera under en kryssningsresa. Beslutet kan inte överklagas.

I uppdragsvillkoren ingår:
Du kommer att få delta i en kryssning i Karibien och dessutom ta med dig en vän. I kryssningen ingår hytt och helpension för två personer samt flygbiljett och hotell på utresedestinationen. Datum och val av kryssning kommer den utvalda kryssningsfotografen, Apollo och RCCL överens om.

I uppdraget förbinder du dig att fotografera och publicera minst 5 bilder i ditt Instagramflöde under din kryssningsresa varje dag. Du måste ha en öppen Instagramprofil. Du lämnar över fullständiga bildrättigheter till Apollo.

Åldersgränsen för deltagare i uppdraget är 21 år.

Läs mer om uppdragsvillkoren och anmäl dig här:

Uppdraget är ett samarbete mellan Apollo och Royal Caribbean Cruise Line och Celebrity Cruises.

Tips! Just nu får du som läser amelia 1000 kr i rabatt om du bokar din kryssning här.