Vill du uppleva vackra Italien, fördjupa dig i yogans värld, njuta av det italienska fantastiska köket och vandra på kända Sentieri degli Dei – Gudarnas stig? Då är detta resan för dig.

Tillsammans med de proffsiga och inspirerande yogaprofilerna Naofal Ouazzani och Annika Kvist kommer ni att utforska yogan på ett djupare plan där ni får prova på olika klasser i en magisk miljö.

I givande workshops och inspirerande föreläsningar kommer ni att gå igenom filosofi, andning och meditation. Allt för att hitta balansen och fylla på med ny energi inför sommaren.
Profiler med på resan:

Naofal Ouazzani

Naofal är utbildad Ashtanga, Vinyasa och Rocket vinyasa lärare och håller klasser i centrala Stockholm. Han är uppskattad för sin lättsamma och lekfulla undervisning där han bjuder både vana och ovana yoginis och yogis på en utmaning och glädjande utveckling.

Förutom Ashtanga och Rocket håller Naofal även i meditation och Yinyoga klasser för att varva ner. Han framhäver vikten av balans i livet samt vikten av kombinationen av den inre såväl som den yttre resan.

Annika Kvist

Annika Kvist i stol

Annika Kvist är affärschef på Bonnier Magazines & Brands och yogainstruktör på bland annat SATS i Stockholm. Annika leder Yin yoga och Dynamisk Flow yoga.

Annika har tidigare varit verksam inom träningsbranschen där hon varit VD för utbildningsföretaget World Class Education som erbjöd utbildningar inom hälso – och träningsbranschen samt genomgått flera yogautbildningar inom yoga- och yinyoga samt barnyoga.

Läs mer och boka här

NUVARANDE Yoga och vandra på Amalfikusten
NÄSTA Rösta på ditt favoritomslag