Följ med oss till fantastiska Bad Gastein i Österrike och bli ett med naturen - den perfekta vandringsresan gör du med oss på ToppHälsa och Tara!

Vandra i Alperna med Topphälsa och Tara
5-9 sept el 5-12 sept 2020

Vandring osterrike_resa_sep2020

Vi gör det igen, vi vandrar tillsammans i natursköna Bad Gastein! Njut av de underbara dofterna från almträden, den friska bergsluften och brusandet av bäckarna under våra fantastiska vandringar.

Upplev de genuina 350 km långa vandringsvägar genom Gasteindalen. Tillsammans med yogisen och författaren Annika Kvist och någon profil till (presenteras inom kort), lokala bergsguider och reseledare från STS Alpresor kommer du att ta vandra genom gröna alpängar och högalpina glaciärområden i naturreservatet Hohe Tauern.

Turerna passar såväl nybörjare som inbitna alpinister. Exakt vilken tur vi går tar vandringsledarna beslut om på morgonen när vi sett de senaste väderrapporterna för dagen och därefter har vi ett gemensamt morgonmöte där vi går igenom kartor och höjdkurvor för dagens turer tillsammans.

Detta år kan du välja mellan 5 eller 7 dagar. Du kan också boka utan flyg på veckoresan och ta dig med tåg eller bil på egen hand.

Vi varvar långa vandringsturer med skön avkopplande och återhämtande yoga tillsammans med yogisen, författaren och kostrådgivaren Annika Kvist, njuter i termalbadet och äter fantastiska middagar och samtalar om dagens upplevelser!

Läs mer och boka här

vandring_osterike_sep2020