Måbrahelg med Leila Söderholm & Tara på Ästad Vingård

NYHET - Åk med Leila Söderholm till fantastiska Ästad Vingård. En av Sveriges största vingårdar vackert beläget i naturreservatet och Åkulla bokskogar i närheten av Göteborg. Under helgen får du lära känna Leila lite bättre, få lyssna på hennes gripande livshistoria och såklart träna tillsammans i glädjefylld och rolig träning som du kan ta med dig hem.

NÄR: 23-24 nov 2019
VAR: Ästad Vingård
PRIS: 3830 kr del i Tvåbäddsrum på Stenbackagården
PRIS: 4030 kr del i dubbelrum på Kvarnbäcksgården med egen bastu

leila_soderholm_svart_tshirt

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden!

Leila är energiknippet som får dig att vakna till liv! Med lika stor del inkänning som humor inspirerar Leila både företag och privatpersoner till bättre hälsa och glädje. Utan pekpinnar, bara med härlig skön inspiration. I Leilas populära föreläsningar får du många tankeställare och enkla verktyg att använda direkt. Hur får vi balans i livet? Alla delar är lika viktiga, jobb och fritid, sociala kontakter, sömn, mat och rörelse. Hur kan vi må bättre på jobbet och vad har vi själva för ansvar?

Träningspass:

leila_soderholm_traningsklader

Foto: Photographer: Le Monde de Leo


Leila har en förmåga att göra träningen rolig och härlig. Vi får lära oss hur vi hittar tid, vi får uppslag till nya roliga pass, inspiration till hur vi får till det och framför allt vi får massor av olika övningar och upplägg som gör det enklare att få in i livet.

Boende

astad_vingard_header
Ästad Vingård ligger strax utanför Göteborg i ett vackert beläget naturreservat. Vi kommer att bo i Kvarnbäcksgården i smakligt inredda standard dubbelrum där alla rum har egen bastu. Alternativt i tvåbäddsrum på Stenbackagården med fin standard för er som söker bekväm komfort i mysig och lantlig miljö.

Allt detta ingår
Boende i dubbelrum eller tvåbäddsrum
Morgonfika (1 st)
Frukost (2 st)
Lunch (2 st) inklusive lättdryck
Gårdsmeny middag (1 st)
Vinguidning
Vinprovning
Föreläsning med Leila Söderholm
Träningspass med Leila Söderholm
Vinguidning & vinprovning på Ästad vingård

En svensk vingård i Halland, kan det bli bättre! För snart sex år sedan planterades 15.000 vinstockar på gården. Sedan följde år av både rekordkalla vintrar och otroligt heta somrar – torka, hagel, skyfall och nattfrost. Så på det fjärde året när vintern äntligen övergått till sommar, mognar Ästad vingårds Solarisdruvor precis lagom långsamt för att ge rätt sötma och smak – och det kan skördas. Ett år senare tappas det första vinet upp på Ästad vingård sitt eget vineri.

Vi kommer få en privat guidning i vineriet och ta del av processen där druvor omvandlas till ett vitt vin. Därefter väntas en egen vinprovning som bygger i stor utsträckning på sunt förnuft – stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet påverkar dina sinnen – och upptäck på så sätt din egen smak. Detta kommer att bli en härlig upplevelse där vi håller smaklökarna på topp tillsammans med ett öppet sinne.

I samarbete med Ästad Vingård

Läs mer och boka här