Är du mitt i livet? Vill du ha mer glädje, balans och styrka? Då har Tara skräddarsytt en kurs just för dig. Kom i ditt livs bästa form med Taras onlinekurs!

Få livsbalans på 30 dagar!

 

Är du mitt i livet? Vill du ha mer glädje, balans och styrka? Då har Tara skräddarsytt en kurs just för dig!

Klicka här för att köpa kursen!

 

Såhär tycker en tidigare deltagare om en liknande variant av kursen:
”Livsbalans på 30 dagar är en fantastisk kurs full av inspiration och bra övningar, utan pekpinnar och dåligt samvete. Annette är en fantastiskt inspirerande wellnesscoach med stor kunskap och hennes tankar om träning och balans i livet, med övningar som man kan göra hemma när man har tid har verkligen förändrat min vardag och gjort att jag ger mig själv lite tid varje dag för att må bättre. Det ger goda resultat och verkligen mycket bättre balans i livet. Jag kan varmt rekommendera den här kursen till alla kvinnor mitt i livet. En liten insats som ger stora och varaktiga resultat, med goda vanor i vardagen.”

Jenny Sandén

Wellness sign with wooden cubes and flowers and stones

– Många mittlivskvinnor känner att de äntligen får tid att andas och prioritera sig själva. De vill satsa på sin egen hälsa för att orka mer, och det har vi tagit fasta på i Taras nya onlinekurs, säger Annette Lefterow, wellnesscoach och den som har skapat kursen för Taras läsare.

Efter 35 förändras kroppen men om vi tar hand om oss, tränar och äter rätt, så skapar vi förutsättningar för att förlänga det som varit naturligt i yngre år. Med rätt egenvård blir du piggare, får finare hy och får bättre livskvalitet.

– Många säger att de inte har tid men jag kommer att visa hur du kan använda den tiden du har. I köket, i badrummet, i sängen, på resande fot. Med mig som wellnesscoach kommer du att bli din egen bästa coach. På trettio dagar hinner du förändra dina rutiner och skapa nya livsmönster som håller, säger Annette.

Om du är beredd att investera en kvart varje dag i din hälsa för att orka mer, då är det här kursen för dig.

Rear view of a woman relaxing sitting on a couch with the hands on the head and looking outdoors through the window of the livingroom at home

Det här innehåller kursen:

AnnetteLefterow beskuren
Wellnessexperten Annette Lefterow guidar dig genom 30 dagar där fokus ligger på dig, din kropp och ditt välbefinnande.
Du får lära dig grunderna i personlig hälsa genom bättre mat, rätttänk och skonsam men effektiv träning. Du får en träning online, personlig coachning av Annette, guidade träningspass och meditationer.
Kursen följer Lefterow-metoden som baserar sig på 8 vägar mot bättre hälsa genom yoga, pilates, meditation, träning, ayurveda, träning, mat, dans och spa.

 

Såhär funkar det

• Kursen ligger på en kursplattform som du får tillgång samma dag som du köper kursen och sedan har tillgång till under sex månader.

• På kursplattformen finns träning online, övningar, guidade meditationer och mycket mer.

• En gång om dagen får du dagens kursbrev på mejl med hälsosamma tips och dagens övning.

• En gång i månaden håller Annette ett webinar, en föreläsning via datorn, som du kan logga in på, lyssna och ställa frågor. I den händelse du inte kan se föreläsningen live, finns den tillgänglig under 48 timmar efter sändning. Webinaret blir en personlig kontakt mellan dig och Annette. Dagarna före en föreläsning får du påminnelse och länkar via mejl. De fyra webinarens fokus är: Yoga och pilates, meditation och ayurveda, träning och mat, och spa och dans.

Köp kursen här!

 

Röster från tidigare deltagare

”Härlig kurs med Annette som lagomt coachar i bakgrunden. Man känner att man är på kurs fast man är hemma. Lite ger mycket är ord jag tagit till mig. :)”
Susanne Wall

”Ett perfekt sätt för mig att få en nystart! Ett helhetskoncept för hälsan som är lätt att ta till sig och för mig har det varit enkelt att få in som en daglig rutin. Det är proffsigt och personligt. Min bästa investering. Vill inte vara utan. Kan varmt rekommenderas.”
Lena Heiman

”Denna kurs har hjälp mig jätte mycket. Framförallt att tänka rätt och snällt till sig själv. Jag gillade yoga sedan innan men nu gillar jag det ännu mer och förstår hur man mår både fysiskt och psykiskt.”
Åsa Roth

 Välkommen att komma
i ditt livs bästa form!

 

Har du frågor om kursen eller vill få ett mejl vid lansering? Mejla desiree@mag.bonnier.se

30 dagar till livsbalans
är en onlinekurs från

tara_logga_transparent

NUVARANDE Livsbalans på 30 dagar
NÄSTA Krönika: När framtiden är lika ljus som den var på 70-talet