Få livsbalans på 30 dagar – kurs

Är du mitt i livet? Vill du ha mer glädje, balans och styrka? Då har Tara skräddarsytt en kurs just för dig! Kom i ditt livs bästa form och få ett wellnesskit till lanseringspris 699 kr. Häng med – nästa kurs startar 1 augusti!

– Många mittlivskvinnor känner att de äntligen får tid att andas och prioritera sig själva. De vill satsa på sin egen hälsa för att orka mer, och det har vi tagit fasta på i taras nya onlinekurs, säger Annette Lefterow, wellnesscoach och den som har skapat kursen för taras läsare.

Efter 35 förändras kroppen men om vi tar hand om oss, tränar och äter rätt, så skapar vi förutsättningar för att förlänga det som varit naturligt i yngre år. Med rätt egenvård blir du piggare, får finare hy och får bättre livskvalitet.

– Många säger att de inte har tid men jag kommer att visa hur du kan använda den tiden du har. I köket, i badrummet, i sängen, på resande fot. Med mig som wellnesscoach kommer du att bli din egen bästa coach. På trettio dagar hinner du förändra dina rutiner och skapa nya livsmönster som håller, säger Annette.

Om du är beredd att investera en kvart varje dag i din hälsa för att orka mer, då är det här kursen för dig.

Rear view of a woman relaxing sitting on a couch with the hands on the head and looking outdoors through the window of the livingroom at home

Det här innehåller kursen:

AnnetteLefterow beskurenWellnessexperten Annette Lefterow guidar dig genom 30 dagar där fokus ligger på dig, din kropp och ditt välbefinnande.
Du får lära dig grunderna i personlig hälsa genom bättre mat, rätttänk och skonsam men effektiv träning. Du får en träning online, personlig coachning av Annette, guidade träningspass och meditationer.
Kursen följer Lefterow-metoden som baserar sig på 8 vägar mot bättre hälsa genom yoga, pilates, meditation, träning, ayurveda, träning, mat, dans och spa.

Så här funkar det:

• 1:a augusti börjar nästa kursperiod som löper på i 30 dagar. Kursen kommer också att ges i september och november.

• Kursen ligger på en kursplattform som du får tillgång samma dag som du köper kursen och sedan har tillgång till under sex månader.

• På kursplattformen finns träning online, övningar, guidade meditationer och mycket mer.

• Varje dag får du dagens kursbrev på mejl med hälsosamma tips och dagens övning.

En gång i veckan håller Annette ett webinar, en föreläsning via datorn, som du kan logga in på, lyssna och ställa frågor. I den händelse du inte kan se föreläsningen live, finns den tillgänglig under 48 timmar efter sändning. Webinaret blir en personlig kontakt mellan dig och Annette. Dagarna före en föreläsning får du påminnelse och länkar via mejl. De fyra webinarens fokus är: Yoga och pilates, meditation och ayurveda, träning och mat, och spa och dans.

DU FÅR ETT WELLNESSKIT!

produkter

När du anmäler dig får du ett wellnesskit med fyra produkter från Northern Beauty!

Välkommen att komma i ditt livs bästa form!

Har du frågor om kursen eller hur du köper den? Mejla desiree@bt.bonnier.se

30 dagar till livsbalans
är en onlinekurs från

tara_logga_transparent